jaarconcert foto2024

De jongste garde van Fanfare SNK Weelde brengt op het Jaarconcert op zaterdag 27 april in GC De Wouwer de muzikale vertelling 'De Rattenvanger van Weelde'!

Zij nodigen dan ook heel graag hun leeftijdsgenootjes uit om naar deze prachtige muzikale vertelling te komen luisteren!

Uiteraard zijn ook papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s, tantes en nonkels van harte welkom om van deze schitterende muzikale avond te komen genieten! Er is voor elk wat wils, dus ook wie SNK Weelde enkel kent van ‘de Z@Z@’ kan zich tijdens het Jaarconcert zeker laten verrassen!

Met het muzikale verhaal ‘De Rattenvanger van Weelde’ zullen de JSNKids, ofwel de jongste muzikanten van SNK, het beste van zichzelf geven en aan het publiek laten horen wat een knappe klanken zij al uit hun instrumenten kunnen toveren! Zij hopen dit in het bijzonder ook aan veel kinderen uit Weelde, Ravels, Poppel en ver daarbuiten te kunnen tonen!

JSNKids De Rattenvanger van Weelde

De ‘grote’ fanfare brengt onder leiding van hun bijzonder gedreven en deskundige dirigente Yvonne Peters een zorgvuldig gekozen en indrukwekkend muzikaal programma vol variatie. Tel daarbij nog de verrassende extra’s en de plezante, vriendschappelijke sfeer die de hele SNK uitstraalt en je zult zonder twijfel een fantastische concertavond beleven!

De inkom voor het Jaarconcert is gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar!
Papa, mama, opa, oma, tantes en nonkels kunnen hun kaarten kopen via www.nightofthezaza.be/event, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij alle muzikanten van SNK  Weelde aan de prijs van €10. De avond zelf aan de kassa betalen zij €12 inkom.
Studenten genieten van een verminderd tarief van €7 en houders van een UiTPAS met kansentarief betalen €2,40.

De JSNKids en Fanfare SNK Weelde hopen veel kinderen samen met hun familie te mogen begroeten op 27 april om 20u in GC De Wouwer! Graag tot dan!

JAARCONCERT SNK WEELDE
ZATERDAG 27 APRIL, 20:00u
GC DE WOUWER – KLOOSTERSTRAAT 4, 2380 RAVELS

Tickets: https://www.nightofthezaza.be/event/jaarconcert-snk-weelde-2024/

Jaarconcert SNK Weelde Affiche

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren