actie zaza2023 

Vanmorgen leek het of er weldra ergens in groot Ravels een groot verjaardagsfeest of een verrassingsactie wordt georganiseerd….

Vanaf de brug van Ravels tot aan de grens in Poppel kleurden ballonnen de lantaarnpalen met daarbij een opmerkelijke boodschap.

Na een betere kijk op de boodschap was het echter snel duidelijk. Het waren natuurlijk de organisatoren van de Night of the Z@Z@ die promo voerden om de laatste tickets de deur uit te krijgen.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november organiseren zij eindelijk nog eens het unieke totaalspektakel Night of the Z@Z@!

Met nog amper 10 dagen voor de boeg is iedereen…. muzikanten, de zangers, maar ook de dansers en allen daaromheen van de logistiek tot de dirigente zelf nog  de laatste oneffenheden aan het bijschaven en de puntjes op de laatste i’s aan het plaatsen. Het zijn lange dagen, maar iedereen wil dat ook deze Z@Z@ editie een topevenement gaat worden zoals alle voorgaande.

Lustrum geleden

 

Night of the Z@Z@ is de fantastisch lokaal Promzconcert bestaande uit een zeer breed scala aan genres en stijlen. Naast de live muziek, gebracht door SNK Weelde, bestaat de Night of the Z@Z@ uit een unieke mix van zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance! Populaire namen als Metallica, David Guetta, Muse en Camille krijgen hier de plaats die ze verdienen en de indrukwekkende dansacts van de JayBees Dancers maken het spektakel compleet. En natuurlijk mag een geweldige afterpromz hier niet ontbreken!

Verenigingen special

Het is intussen maar liefst 5 jaar geleden dat wij onze Night of the Z@Z@ konden organiseren en daar heeft het welbekende virus alles mee te maken. Wij beseffen dus maar al te goed dat elke vereniging na corona wel een steuntje in de rug kan gebruiken en daarom willen we jullie een leuk voorstel doen!

Hebben jullie zin in een zalig avondje uit en willen jullie tegelijk kans maken op een mooie financiële meevaller? Kom dan op vrijdag 3 en/of zaterdag 4 november met jullie vereniging naar the Night of the Z@Z@ en maak kans op een geldprijs van maar liefst € 250!

Hoe werkt het?
- Jullie bestellen minstens 15 tickets voor de Night of the Z@Z@ op naam van jullie vereniging.
- Wij loten op vrijdag 3 november én op zaterdag 4 november een winnaar uit!

- De winnende vereniging gaat naar huis met een cheque van € 250!

Zorg dus zeker dat jullie erbij kunnen zijn op vrijdag 3 en/of zaterdag 4 november en bestel snel jullie tickets via www.nightofthezaza.be!

Voor meer informatie kan u bovendien terecht op www.nightofthezaza.be en www.facebook.com/nightofthezaza!

Een schitterende avond vol feest en fun beloven we jullie in ieder geval! En wie weet, gaan jullie wel met die € 250 naar huis!

© RAWEPO

© RAWEPO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren