zaza2023 2

Een daverend succes, een onvergetelijke editie, een knaller van formaat!

Het zijn maar enkele woorden van het publiek na de Night of the Z@Z@ voorbije weekend.

Het was maar liefst 5 jaar geleden, maar de Night of the Z@Z@ was duidelijk niets van glans verloren, integendeel!

De beloftes van een fantastisch totaalspektakel en een spetterend feestje werden helemaal waargemaakt! Twee avonden op rij genoot een volle en dolenthousiaste zaal van de fenomenale en meesterlijk opgebouwde show met live muziek, zang, dans, licht- en geluidspektakel!

De uitvoering van fanfare SNK Weelde was van een ongeëvenaarde klasse! De muzikanten lieten opnieuw zien waarvoor ze staan: kwaliteit, kracht en indrukwekkende prestaties. Muzikale grenzen werden doorbroken en een breed publiek kon genieten van muziek uit diverse genres en stijlen. De prachtige stemmen van zangers en zangeressen Alina, Els, Filip, Heidi, Jens, Laura en Roland en backing vocals Filip, Ils en Lieve waren pure verwennerij voor iedereen die naar De Wouwer was afgezakt.

zaza2023 1

Talloze nummers werden woord voor woord meegezongen of vol overgave meegebruld, het bewijs dat de muziekkeuze van dirigente Yvonne Peters en haar Z@Z@-team de nagel op de kop sloeg!

In het eerste deel zorgde Laura samen met haar 5-jarige dochtertje Luna voor tranen van ontroering met een fantastische versie van ‘Cover me in sunshine’ van Pink. Ook Alina raakte de gevoelige snaar toen ze tijdens een erg intiem moment haar ‘Engel zonder vleugels’ bracht voor haar mama. De zaal werd muisstil en er ging een golf van kippenvel door het publiek.

zaza2023 4

Meteen daarna bracht een zalige Franse medley de ambiance er terug helemaal in, waarna het feestgedruis pas echt helemaal losbarstte! De JayBees Dancers zorgden voor instant energie en vuur op het podium; rondvliegende confettislingers, ballonnen en vuurwerk maakten het helemaal af! Iedereen zong, danste en zwaaide mee en zelfs polonaises ontbraken er niet aan!

Een fantastische Dancemedley – inclusief een schitterende ‘blah blah blah’-performance door de jongste leden van SNK die blaakten van pit en enthousiasme –, en een uitmuntende Rockmedley deed de sfeer tot ongekende hoogtes stijgen. De BENE-hits en de speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde Mieke Pap-medley zorgden voor een adembenemende climax! Wat een feest! Wat een show! Wat een ambiance!

zaza2023 3

Als laatste willen we ook hier zeker niet vergeten om Yvonne Peters te feliciteren met haar 20 jaar als dirigente van SNK! Zij bracht de fanfare naar het huidige niveau en is de drijvende kracht achter dit fenomenaal spektakel! 🎉🎶🕺👏 Van harte proficiat!
Nog enkele reacties van enthousiaste bezoekers van Night of the Z@Z@ 2023:

  • “Het samenspel tussen de fanfare, de zangers, de dansers, het licht en de effecten was absoluut magistraal!”
  • “Het was overduidelijk dat hier veel passie en toewijding in de voorbereiding van deze avond gestoken was.”
  • “Dit is onvergetelijk! Wanneer doen jullie het opnieuw?”
  • “Wij komen volgende keer zeker weer!”
  • “Wat een feest! Margriet Hermans, Metejoor, … zo fijn dat ook onze Vlaamse artiesten aan bod kwamen!”
  • “Die Mieke Pap medley was de max!”
  • “Op naar de volgende editie!”

Verder nagenieten van de Night of the Z@Z@ kan met de foto’s die u hieronder vindt! Veel plezier!

1 snk camera Fotoreportage ZAZA2023 © SNK WEELDE

De afbeeldingen in dit artikel komen uit screenshots van de filmopnames, de reportage zelf kan u via deze links bekijken....

zaza2023 5

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren