FARMFESTIVAL2023Het festivalseizoen is nu volop gestart en dit weekeinde staan er 2 festivals gepland in onze gemeente.

Zaterdag haalt het Farmfestival voor de 7e keer alles uit de kast in de Meir waar de mannen van "de Zingende Zaag" weer alles in het werk hebben gesteld om de muziekliefhebber een mooi programma aan te bieden.

Het Farmfestival start om 19:30 u met de 8 T's en worden om 21:00 u  afgelost door de hometown guys van De Zingende Zaag.

Daarna is het de beurt aan één van de beste bands die we ooit mochten aanschouwen op het Farmfestival. Vooral daarom mogen Jean & Les Flamands nogmaals komen aanzetten  om het erf van Eric Segers op zijn kop te zetten.

Daarna is het verder vieren met DJ GE WELD tot in de vroege uurtjes....

Als de echter muziekliefhebbers nog wat in hun tank hebben kunnen ze dan na enkele luttele uurtjes slaap koers zetten naar Den Eel waar het 2e Eel-stival.

© RAWEPO

Never change a winning team (aka formula)

De zondagnamiddag formule viel vorig jaar duidelijk in de smaak en ruim vierhonderd mensen genoten van de vorige editie.  Met nogal wat trots kunnen we dit jaar twee groepen van eigen Ravelse bodem presenteren. En als afsluiter een echte prof, Wezz. Tussendoor en na het laatste optreden zorgt Makadam ervoor dat je van goede muziek kan blijven genieten. Dus hou alvast zondag 25 juni vrij. We starten om 14.00 en respecteren de nachtrust van iedereen.

Progamma 2023:

FLO

Een nieuw  muzikaal duo, Kristof en Floor uit Ravels, brengen pop- en rock-covers. Maar ook eigen songs in een origineel elektronisch jasje. Daarnaast zal er ook al eens een duet of akoestisch werk passeren.

Foto FLO sq

FLO: nieuw, fris en verrassend.

Fred and the Outcast.

Fred Berghmans van “ de Welse Statie” is een echte bluesrocker die op magnifieke manier zijn gitaar bespeelt…een fenomeen. Hij brengt samen met zijn bandleden, die helemaal geen outsiders zijn, energieke gitaarbluesmuziek dat met een strakke ritmesectie wordt ondersteund.

Fred duikt in de muziekwereld van de jaren zestig en zeventig. Kortom...gitaarwerk van de bovenste plank. Jimi Hendrix, Cream en andere grote namen zullen de revue passeren.

 Fred-and-the-Outcast

Fred and the Outcast: “Mag het iets steviger zijn?”                 

WEZZ XL

WEZZ is een professioneel muzikant, die samen met zijn band, het grote publiek al lang overtuigd heeft, en hen keer op keer weet in te pakken. Hij brengt een denderende show dat puur, eerlijk en doorleeft is. Elk concert is een unieke belevenis waarin telkens het publiek centraal staat!

Wanneer WEZZ speelt, kan of wil  men niet stil staan. Deze participatieband van de bovenste plank laat geen enkel podium veilig achter! De vele positieve recensies kunnen er toch onmogelijk naast zitten?!

 WEZZ foto

WEZZ: een muzikale prof in een Eelse hof.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren