Vastleggen in volledig scherm 14112019 215838

THE MILKMAN TOUR. Of hoe een trio kan klinken als een Big Band. Of zoals in de pers beschreven als " The Smallest Big Band in The World".... Wil je'r bij zijn, aarzel dan niet en koop vanaf heden je ticket.

Affiche PPPaul Michiels voorstellen zal zeker niet meer moeten natuurlijk. Hiervoor heeft hij al teveel bewezen door met Soulsister een groot stuk van de wereld te veroveren. Ook volgend jaar gaat hij terug op tour met zijn soulmate Jan Leyers en gezelschap. Maar om het najaar en winter te overbruggen heeft hij toch weer een nieuw project uit zijn hoed getoverd, namelijk The Milkman Tour.

Waar we Paul overwegend kennen als rock-/pop-/soulzanger zoekt hij bij deze tour ook zijn heil in de andere muziekgenres en leren we hem kennen als crooner/jazz/R&B-muzikant. Al komt pop natuurlijk zeker nog aan bod. Waar Paul Michiels eerst meestal optrad voor een ruim publiek, in grote zalen of op pleinen, kiest hij nu voor de kleinere culturele centra en dergelijke.

Daarom zijn we uitermate fier dat The Milkman Tour wordt afgesloten bij Café Van Dun in Ravels Eel. Een weekje later is het weer al Soulsister wat de klok slaagt. Voor The Milkman Tour doet hij natuurlijk ook beroep op Hervé Martens, al 30 jaar PP's vaste pianist met zijn fantastisch basspel in zijn linkerhand. Jordi Geuens is een jonge super getalenteerde drummer die het trio compleet maakt. Niet te missen dus.

Wil je er zeker bij zijn, rep je dan snel naar Café Van Dun om uw kaartje te kopen. De plaatsen zijn namelijk beperkt en de vvk is gestart.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren