902A8521

Afgelopen zaterdagavond vond in de volle gemeentezaal van Ravels Eel de presentatie plaats van de nieuwe full cd van Diana.

Het werd een gezellige avond met verschillende muzikale verrassingen.

Duet met kleindochter

Als opening van de avond bracht Diana samen met haar kleindochter Lily een eigen versie van het nummer “Leef”. Dit nummer staat ook op de cd en is een speciale uitvoering voor de kinderen en kleinkinderen van Diana.

Op haar nieuwe album staan ook 2 duetten met Andy de Witt, waarvan het nummer “Jij” ook op single werd uitgebracht afgelopen zaterdag. Dit nummer werd zaterdagavond op de cd presentatie en ook al overdag bij de verschillende radiostations bijzonder goed onthaald. 

Ook de andere nieuwe nummers van Diana zorgden voor een goede sfeer en veel ambiance op deze avond. Zoals we gewend zijn van optredens van Diana werd het één groot feest.

902A8397

Ook waren er optredens van verschillende gastartiesten, waaronder natuurlijk  Rene Redley waarmee Diana ook een succesvol duet heeft uitgebracht. 

Verder verschenen Salim Seghers, Tracey, Kurt Kraemer, Eric Baghuis, Jake en Andy de Witt op het podium.

Kortom een zeer geslaagde avond.

Hieronder kan u de link vinden van de fotoreportage van André Vermeeren met ook nog enkele video's die hij op de presentatie schoot van optredens van Diana, René Redley en Andy.

Wie nog graag een cd van Diana wil bestellen kan een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1rawepo camera Fotoreportage CD Presentatie  |  © André Vermeeren 

902A8649

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren