IMG 1379A
Over twee weken is het zover: ‘SNK in Concert’ ofwel het fantastische Jaarconcert van SNK Weelde!

Als u ervoor zorgt dat u op zaterdag 4 mei om 20u in GC De Wouwer bent, zorgt de fanfare ervoor dat u kan genieten van een prachtige muzikale avond!

4 mei is het zover!

De grote, bloeiende groep muzikanten van SNK Weelde nodigt u van harte uit om op 4 mei met hen mee te komen genieten. Want dat muziek en genieten hand in hand gaan, beseffen ze bij SNK Weelde maar al te goed! De fanfare kijkt er dan ook naar uit om haar muziek, plezier, geweldige sfeer en enthousiasme tijdens het Jaarconcert met u te delen! 

IMG 1394

Wie er tijdens de Night of the Z@Z@ in november bij was, mocht toen al ervaren dat “fanfare” en “hoempapa” absoluut geen synoniemen zijn. Op 4 mei laten de muzikanten graag zien én horen dat ook een Jaarconcert van SNK garant staat voor feest en amusement!

Proef zelf het oprechte enthousiasme waarmee de fanfare van Weelde, o.l.v. hun zeer deskundige en gedreven dirigente Yvonne Peters, op het podium staat! 

Koop op tijd uw kaarten* en trakteer uzelf op een fantastisch concert met schitterende, gevarieerde muziek!

De fanfare van Weelde kijkt er naar uit om u te ontmoeten op zaterdagavond 4 mei in GC De Wouwer, Kloosterstraat 4 in Ravels. 

Kaarten: 

Voorverkoopkaarten kan u verkrijgen via www.snkweelde.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de muzikanten zelf (Hun namen vindt u eveneens terug op onze website.) voor de prijs van € 7. Uiteraard kan u de dag zelf ook nog aan de kassa terecht. De inkom bedraagt dan € 9. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de inkom gratis.

JAARCONCERT SNK WEELDE
ZATERDAG 4 MEI 2019, 20:00U
GC DE WOUWER – KLOOSTERSTRAAT 4, 2380 RAVELS
www.facebook.com/events/274402820155673/?ti=icl
www.snkweelde.be - www.facebook.com/SNKWeelde

IMG 1566

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren