PSX 20170424 201344 

Zaterdagavond 22 april, eindelijk was het zover: het Jaarconcert ‘Sax(es) on Fire’ van SNK Weelde! 

Na de vele repetities in het repetitielokaal en bij de muzikanten thuis, alle praktische voorbereidingen door de dirigente en het bestuur, de inrichting van de zaal van De Wouwer,… was de fanfare er helemaal klaar voor en wachtten zij in spanning op het eerste publiek!

 

Genieten van de eerste tot de laatste noot.

De zaal stroomde al snel helemaal vol met een enthousiast publiek dat genoot van de eerste tot de laatste noot! SNK Weelde slaagde er dan ook in hun belofte van een schitterend concert met een mix van prachtige muziek, originele extra’s, muzikale ‘goesting’ bij alle muzikanten en dirigente Yvonne Peters én een gastsolist van absoluut topniveau waar te maken!

 

 FRE5140 2

 

Jong en oud, groot en klein gaven op het podium het beste van zichzelf!

De saxofoon stond dit jaar zoals aangekondigd in de spotlights en het ene na het andere schitterende muziekwerk volgde elkaar op! Het publiek was aangenaam verrast en de verwondering was op de gezichten af te lezen toen ook die grote groep van de allerjongste SNK’ertjes hun instrumenten bovenhaalden om onder de deskundige begeleiding van de dirigente het prachtige ‘Cool Cats’ te laten horen!

 

50 jaar SNK voor Karel Van Eyndhoven.

 FRE5125 2 FRE5126 2Tussen het muzikale aanbod werd er even tijd gemaakt om een belangrijke verdienste in de kijker te zetten. Zeer gewaardeerde muzikant en bestuurslid Karel Van Eyndhoven vierde zijn 50 jarig (!) lidmaatschap van de fanfare en werd hiervoor gepast in de bloemetjes gezet. Naast een cadeau van ‘zijn’ fanfare kreeg Karel ook een medaille en een oorkonde uitgereikt door de mensen van VLAMO, de overkoepelende Vlaamse Amateur Muziek Organisatie. Karel was zeer aangenaam verrast en wij willen hem via deze weg dan ook nogmaals danken voor zijn enorme inzet en verdienste voor de fanfare!

 

Gastsolist vann topniveau

Maar het publiek was uiteraard ook bijzonder benieuwd naar het talent van die gastsolist van topniveau, Gan Van Wouwe. Al bij de eerste noten die hij uit zijn saxofoon toverde, werd het voor iedereen duidelijk dat de belofte van toptalent zeker niet gelogen was! Gan wist de mensen te raken met zijn vurige, maar ook emotionele klanken en zijn bijzondere virtuositeit! 

 

 FRE5170 2Samen deden Gan Van Wouwe, de muzikanten van SNK Weelde, dirigente Yvonne Peters én het publiek waarvoor ze gekomen waren: volop genieten van een fantastische muzikale avond!

 

 FRE5131 2

Was jij er ook bij en wil je het concert nog even opnieuw beleven? Of kon je spijtig genoeg niet aanwezig zijn en heb je het schitterende concert gemist? Gelukkig kan u wél de foto’s bekijken op de website www.snkweelde.be! SNK Weelde dankt het sympathieke publiek hartelijk voor haar massale komst en kijkt er alvast naar uit jullie terug te zien op één van de volgende SNK-activiteiten!  

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren