Het wielerteam van IJsklokje Cycling uit Ravels laat weer van zich horen. Afgelopen twee weken werden weer mooie uitslagen genoteerd. Hoewel het vaak enig speurwerk vraagt kregen we afgelopen donderdag een melding binnen van teamcoach Dennis Verhoeven dat Joran Mertens zijn tweede seizoenszege binnenhaalde. In Brakel-Nederbrakel was hij de snelste van een kopgroep. (58 deelnemers)

Verder behaalde Joran, inwoner van Ranst, ex-bmx'er en nu het paradepaardje van team IJsklokje, nog twee tweede plaatsen. Op zaterdag 29/6 eindigde hij op de dichtste ere-plaats in Bormen (46dlns) en afgelopen zaterdag in Sint Gillis Waas (58dlns) deed hij dat nog eens over. 

Ook de aspiranten lieten zich opmerken. Vooral Dieter Vosters uit Poppel reed sterk in zowel Rekkem-Paradijs als in Retie. In eerstgenoemde wedstijd finishte hij vijfde, afgelopen zondag werd hij vierde.

Steven Franck uit Weelde-Statie fietst nog maar sinds enkele maanden in competitie en werd in Retie elfde. De week voordien in Mechelen was hij negentiende.

Proficiat kerels, op naar de volgende koers !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren