Spurt Weelde_2013De juniorenkoers in Ravels van comite Gilseinde is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement. Deze wedstrijd, de Trofee IJsklokje, brengt ieder jaar weer tal van goeie renners, waaronder heel wat Nederlanders, naar de Noorderkempen. Ook jongelingen uit onze eigen regio zullen weer aanwezig zijn. Deze wedstrijd telt mee voor het Ravelse Wielercriterium voor juniores waarmee heel wat extra geld is te verdienen. Naast de vele premies die telkens weer worden uitgedeeld aan het Gilseinde zorgt dit ongetwijfeld voor nog meer spanning. Op woensdag 26 juni 2013 is het weer zover. Het vertrek ter hoogte van feestzaal het Molenhof is voorzien om 19u00. 

Technische gegevens :

26/06/2013 RAVELS (A)

1.14.3 Juniores - Open omloop

Technische gegevens

86 km - 660 EUR. - I: Molenhof, Gilseinde 113, 2380 Ravels - U: 17:30/18:15/18:30 - K: Idem - Contact: Verbeek Ludo, Gilseinde 98, 2380 Ravels (Tel.: 0477668958) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Criterium :

Joran Mertens_2Voor de 2de maal organiseert de gemeentelijke sportraad in samenwerking met de organisatoren van wielerwedstrijden een wielercriterium. Het doel is om zoveel mogelijk wielrenners (junioren) aan de wedstrijden te laten deelnemen.  De wielrenners die aan alle 3 de wedstrijden deelnemen maken, bovenop de geldprijzen die bij elke wedstrijd verdeeld worden, kans op een extra geldprijs. Vorig jaar bij de eerste editie ging de hoofdprijs naar Joran Mertens van het plaatselijke IJsklokje Cycling Team. Wie zijn opvolger wordt weten we pas in september. De eerste manche in Weelde op zondag 26 mei werd een kolfje naar de hand van de Nederlander Timon Van Reek, een renner die de afgelopen weken nog tal van wedstrijden won. Mocht hij afzakken naar Ravels dan hebben de anderen in ieder geval goeie benen nodig !

De wielerwedstrijden die tellen voor het criterium zijn :  

Wielerwedstrijd St.Jan (Weelde) Zondag 26 mei 2013 Prijzengeld: 500,00 EUR (Premies: 50,00 EUR) Start om 15u30 Meer info: Frans Van Hees Tel.: 014 65 59 63 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Artikel 1: volgende wedstrijden nemen deel aan het wielercriterium voor junioren: · Wielerwedstrijd feestcomité St.Jan (Weelde 26/05/2013) · Wielerwedstrijd geburencomité Gilseinde (Ravels 26/06/2013) · Wielerwedstrijd Ravels-Eel (15/09/2013)  

Artikel 2: alle wedstrijden zijn aangevraagd bij de Wielerbond Vlaanderen en worden conform hun reglement ingericht.  

Artikel 3: deelname aan het criterium zelf is gratis. Deelnameprijs voor de 3 wedstrijden worden afzonderlijk door de verschillende organisaties bepaald.  

Artikel 4: prijzengeld wordt enkel verdeeld onder de wielrenners die aan alle wedstrijden (3) hebben deelgenomen.  

Artikel 5: prijzengeld van het criterium staat volledig los van het prijzengeld van de verschillende organisaties.  

Artikel 6: prijzengeld wordt als volgt verdeeld: · 1ste plaats: 100,00 EUR · 2de plaats: 75,00 EUR · 3de plaats: 50,00 EUR · 4de plaats tot en met 10de plaats: 20,00 EUR · 11de plaats tot en met 30ste plaats: 15,00 EUR · 31ste tot en met 40ste plaats: 10,00 EUR  

Artikel 7: er wordt enkel rekening gehouden met het aantal deelnemers per wedstrijd en op basis hiervan worden punten toegekend.  

Artikel 8: de wielrenner die over de 3 wedstrijden de minste punten haalt, wint het criterium. De punten worden gelijkgesteld met de uitslag van de wedstrijd. (1ste plaats = 1 punt, 30ste plaats = 30 punten)  

Artikel 9: ingeval van gelijke punten wordt gekeken naar het resultaat van de laatste wedstrijd. De rangschikking van deze wedstrijd is bepalend voor de eindrangschikking van het wielercriterium.  

Artikel 10: de punten worden toegekend op basis van de uitslag en rangschikking van de Wielerbond Vlaanderen.  

Artikel 11: tijdens de laatste wedstrijd wordt in Café Van Dun (Ravels- Eel) de eindrangschikking opgemaakt en de criteriumprijzen uitgereikt.  

Artikel 12: de organisatoren zijn verantwoordelijk voor het goede verloop van hun wedstrijden. De gemeentelijke sportraad kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten van de organisatoren.  

Artikel 13: de wielrenners die zijn gestart in alle wedstrijden en niet zijn aangekomen (opgave, mechanische pech of uit wedstrijd gezet) krijgen 100 punten toegekend en komen alsnog in aanmerking voor het criterium.  

(bron : Gemeente Ravels)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren