De Twee TourOp zaterdag 4 juli gaat de Tour 2015 van start. Voor Nederland een belangrijke dag, het ‘Grand Départ’ zal namelijk plaatsvinden in Utrecht. Daar staat een proloog op het programma. Fanclub "De Twee van Poppel" legt een bus in naar Utrecht. Geinteresseerden moeten wel snel reageren want binnen twee weken is het al zover...

De Twee_Tour_2015_AfficheDe eerste rit van de Ronde van Frankrijk van dit jaar is een proloog van 13.7 kilometer en dus voor de specialisten zoals Dumoulin, Cancellara en Tony Martin gemaakt. De renners starten bij de Jaarbeurs en finishen bij het centraal station van Utrecht aan het jaarbeursplein. De 13.7 kilometer durende proloog gaat geografisch van west naar oost en weer terug. Onderweg komende de renners langs diverse bekende plekken in Utrecht zoals het Galgenwaard Stadion, het stadion van FC Utrecht, Utrecht Science Park en de Universiteit van Utrecht. Ook het historische centrum, de Maliensingel en het Spoorwegmuseum worden gepasseerd door de renners.

stage-1-tour-2015Wil je er als wielerliefhebber bij zijn ? Dat kan, want de supportersclub van Boy en Danny Van Poppel leggen een bus in naar de Nederlandse stad. Er is zelfs de mogelijkheid om samen met andere sportievelingen met de fiets naar Utrecht te rijden, da's ongeveer 100 kilometer van hier. Aankomen gebeurt dan met de bus, er is plaats voorzien voor de fietsen. Wie liever heen en terug de bus neemt kan dat ook.

Omdat de Tour reeds binnen twee weken op gang wordt geschoten is het wel zaak om snel te reageren. Dat kan via MArcel Verschueren (0497 150 538) of Jochem Van Oss (00 31 6 5285 6865). De kosten bedragen slechts 25,00 euro voor leden of 30,00 euro voor niet-leden. Meer details vind je op bijgevoegde affiche.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren