Koninklijke WTC De Rappe Wielen – Weelde

Molenexpress2024

Onze eerste organisatie van 2024 kondigt zich weer aan.

We hebben de Molenslop Express vanaf dit jaar wat later op de kalender geplaatst om onze kansen op betere weersomstandigheden te verhogen.

Hopelijk hebben de weergoden daar oren naar.

Er was niet direct reden om iets aan het concept van deze semi-klassieker te wijzigen. Dat hebben we dan ook niet gedaan. We weten immers dat we de wielertoeristen een prachtig parcours en dito bevoorrading kunnen aanbieden. Er is een ruime keuze uit de afstanden 60,74,102 en 122 km. De routes lopen voornamelijk over rustige, langlopende en zeer goed berijdbare Kempense en voornamelijk Noord-Brabantse binnenwegen.

Zoals gebruikelijk mag je vertrekken vanuit sporthal ’t Molenslop in Weelde. De inschrijving bedraagt 5 € voor leden VWB/Cycling Vlaanderen/NTFU en 7 € voor niet-leden. Je kan starten vanaf 7h30 tot 14h voor de 60 en 74 km en tot 12h voor de 102 en 122 km. De bevoorrading ( 2x voor de 102 en 122 km) is ook deze keer weer bij Garage Van Boxel aan de Kerzelseweg in Meersel-Dreef, waar de langere afstanden een prachtige lus van 42 km maken.

Zoals je van ons gewend bent zullen we je weer een ‘buffet’ aan versnaperingen aanbieden bestaande uit fruit, sportdrank, koeken en snacks. Een toiletcabine is er beschikbaar. Bij de sporthal is er een bewaakte fietsstalling voorzien en na de rit heb je er gelegenheid tot douchen.

We wensen jullie alvast een aangename rit toe in hopelijk gunstige weersomstandigheden. Alle verdere info vind je terug op www.derappewielen.be

Iedereen, ook recreatieve fietsers, zijn alvast van harte welkom !

 DRW logo

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren