happen entrappen in poppel 2023

Na een voorzichtige herneming in 2022 knopen de Rappe Wielen en café Mieke Pap dit jaar opnieuw aan met hun succesvolle arrangement ‘HAPPEN EN TRAPPEN’ in Poppel.

Het betreft een culinaire fietstocht waarbij de Rappe Wielen het fietsparkoers voor zich nemen, terwijl Mieke Pap het culinaire gedeelte verzorgt.

Lussen van verschillende afstand.

De fietsroute volgt de Belgische en Nederlandse groen-witte knooppunten van het fietsnetwerk. Het fietsgedeelte bestaat uit 2 lussen, eentje van 16 km en het tweede van 33 km. Je mag de ganse route ook ineens afwerken of je beperken tot de lus van 33 km.

Voor je vertrekt mag je genieten van een verwenkoffie. Na de eerste lus mag je aanschuiven voor het voorgerecht, waarbij je de keuze hebt uit 3 gerechtjes. Na de tweede lus wordt je beloond met het smakelijke hoofdgerecht en dito dessert (voor beide keuze uit 3) als afsluiter Dit alles voor de democratische prijs van 29,90 €.

Belgische fietspaden

In tegenstelling met de vorige jaren loopt het grootste gedeelte van het parkoers dit keer over Belgische wegen, met het Bels lijntje, het Militair Domein, Ravels Kamp en de Aa-vallei als blikvangers. De Nederlandse inbreng beperkt zich tot landgoed Schaluinen en een kleine doorsteek van de Utrecht.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aangewezen je deelname aan te melden via tel. 014/65.50.10 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het evenement vindt plaats van begin mei tot 30 september. Het café opent elke dag (behalve donderdag) om 11h en op zondag om 10h30.

Iedereen is bij deze van harte welkom !

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren