ZATERDAG 18 MAART - WTC DE RAPPE WIELEN – WEELDE

6e molenslop express

De Rappe Wielen uit Weelde vangen in 2023 al hun 50ste levensjaar aan.

En er is vooralsnog geen reden om niet op de ingeslagen weg verder te bouwen. Dat doen we dan ook met onze semi-klassieker 6de Molenslop Express op zaterdag 18 maart.

logo drw 2015

Het is inmiddels al de 8ste uitgave van deze wielertoeristentocht, waarvoor we tot op heden alleen maar positieve commentaren mochten ontvangen. En dat geldt zowel voor het parcours, de bevoorrading als de verdere omkadering van dit evenement. Er was dan ook niet direct reden om grote veranderingen in te voeren in onze organisatie en dat hebben we dus ook niet gedaan. Het parkoers blijft nagenoeg ongewijzigd en leidt de wielertoeristen over prachtige, zeer goed berijdbare, langlopende en rustige Kempense en voornamelijk Noord-Brabantse binnenwegen.

6e molenslop express2

Er is keuze uit de afstanden 60, 74, 102 en 122 km. De wielertoeristen kunnen zich voor vertrek aanmelden in sporthal ’t Molenslop vanaf 7h30 tot 12h voor de afstanden 102 en 122 km en tot 14h voor de 60 en 74 km. De inschrijvingstarieven bedragen 5 € voor leden VWB/Cycling Vlaanderen/NTFU en 7 € voor niet-leden.

Er is een bewaakte fietsstalling voorzien en gelegenheid tot douchen na de tocht. De centrale bevoorradingspost bij garage Van Boxel in Meersel-Dreef blijft ook behouden met andermaal een zeer ruim aanbod aan koeken, fruit en sportdrank. Alle verdere info vind je op www.derappewielen.be

Wij bedanken alvast de talrijke helpende handen van de Rappe Wielen, de uitbaters van sporthal ’t Molenslop, de gemeentelijke hulpkanalen en garage Van Boxel voor de verleende medewerking.

Alle wielertoeristen en/of recreatieve fietsers zijn bij deze van harte uitgenodigd !

 

drbikes

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren