© RAWEPO

organisatie: WTC DE RAPPE WIELEN – WEELDE

Al voor de 15de keer organiseren we deze fietstocht voor wielertoeristen en ook wel voor recreatieve fietsers.

We slaan al een aantal jaren voor de start en inschrijving onze tenten op in het zeer democratisch geprijsde café Sport aan Stevennekens in St. Jozef Rijkevorsel, waar we steeds met open armen ontvangen worden.

De deelnemers hebben ook deze keer weer de keuze uit 4 afstanden : 52, 54, 77 of 106 km. Zoals de naam het zegt is het een parkoers in 8-vorm met café Sport als centrale start- en tussenpost.

Zij die opteren voor de 52 km maken een lus die hen tot in Grobbendonk brengt. Voor de 54 km reikt de lus tot in Weelde (Koningsstraat), waar deelnemers uit Ravels en omgeving dus op het parkoers kunnen geraken. Beide lussen samen vormen de afstand van 106 km. Er is nog een tussenafstand mogelijk, 77 km, welke de lus Grobbendonk combineert met een halve lus Weelde (tot in Merksplas). De parkoersen lopen voornamelijk over rustige en langlopende Kempense binnenwegen.

Er kan ingeschreven worden van 8 tot 11h. De inschrijving bedraagt 2 € voor leden VWB/Cycling Vlaanderen/ NTFU en 4€ voor niet-leden. Wegwijzers en GPX-routes kan je ten gepaste tijden raadplegen op onze website : www.derappewielen.be

Iedereen is bij deze van harte welkom !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren