WTC De Rappe Wielen – Weelde

© RAWEPO

Nu we bijna alle coronamaatregelen achter ons mogen laten kunnen de Rappe Wielen zich weer volop concentreren op hun geplande organisaties in 2022.

De eerste in de rij is onze semi-klassieker 5de Molenslop Express. In totaal zijn we aan de 7de editie toe.

In het recente verleden ontvingen we steeds positieve commentaren over deze semi-klassieker en dat zowel over parkoers, bevoorrading als omkadering van deze rit voor wielertoeristen.

Er was dus niet direct aanleiding om grondige veranderingen aan te brengen in onze organisatie. Dat hebben we dus ook niet gedaan. Het parkoers bleef nagenoeg ongewijzigd en leidt de wielertoeristen over rustige, langlopende en zeer goed berijdbare Kempense en voornamelijk Noord-Brabantse binnenwegen. Er is keuze uit de afstanden 60, 74, 102 en 122 km. De centrale bevoorradingspost bij garage Van Boxel in Meersel-Dreef blijft ook behouden, waar er weer een ruime keuze aan sportdrank, fruit en koeken wordt aangeboden.

De deelnemers kunnen zich vanaf 7h30 voor inschrijving aanmelden in sporthal ’t Molenslop in Weelde. Tot 12h kan dat voor de afstanden 102 en 122 km, tot 14h voor de 60 en 74 km. Er is een bewaakte fietsstalling voorzien en ook gelegenheid tot douchen na de tocht. De inschrijving bedraagt 5 € voor leden VWB/Cycling Vlaanderen/NTFU en 7 € voor niet-leden. Alle verdere info kan je terugvinden op www.derappewielen.be

We bedanken alvast de uitbaters van ’t Molenslop en garage Van Boxel en de helpende handen van de Rappe Wielen voor de verleende medewerking.

Iedere wielertoerist en/of recreatieve fietser is bij deze van harte uitgenodigd !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren