BourgondischeExpress2

Het prille wielerseizoen is weer opgestart en dan zijn de Rappe Wielen uit Weelde er als de kippen bij om met hun semi-klassieker de Molenslop Express uit te pakken.

In de maand maart hebben de weergoden tot nu toe flink huis gehouden, maar er is goede hoop dat het op zaterdag de 23ste anders gaat zijn.

Semi Klassieker.

Het is voor de vierde keer dat wij voor deze semi-klassieker aankloppen bij sporthal ’t Molenslop. En ook deze keer kunnen wij de deelnemers ( vorig jaar 715 ) weer een prachtig parkoers aanbieden. Er is keuze uit 4 afstanden : 58, 78, 100 of 120 km. Alle omlopen begeven zich over zeer goed berijdbare, rustige en langlopende Kempense en voornamelijk Noord-Brabantse binnenwegen. Afhankelijk van de gekozen afstand doorkruis je de gemeenten Baarle, Minderhout, Meer en Meerseldreef in België en achtereenvolgens Castelré, Zundert, Rijsbergen, Galder, Sprundel, Rucphen, Chaam en Alphen in Noord-Brabant. Ten opzichte van vorige jaren zijn er enkele kleine wijzigingen aan het parkoers, waarbij we als voornaamste de afstanden van 75 en 117 met 3 mooie kilometers uitgebreid hebben. Er is een centrale bevoorradingspost bij garage Van Boxel in Galder, waar de langste afstanden 100 en 120 km een bijkomende prachtige lus maken. 

BourgondischeExpress1

Starten kan vanaf 7:30H

Er kan gestart worden vanuit ’t Molenslop vanaf 7h30 tot 12h voor de 100/120 km en tot 14h voor de 58/78 km. De inschrijving bedraagt 4 euro voor leden VWB/Cycling Vlaanderen/NTFU en 6 euro voor niet-leden. Er is een bewaakte fietsstalling voorzien en uiteraard zijn de douches van de sporthal beschikbaar. Last but not least is er de gekende uitgebreide meerkeuze-bevoorrading in Galder, die de wielertoeristen niet onberoerd zal laten.

Excellent Evaluatierapport van de Vlaamse Wielrijdersbond.

Uit de bijgevoegde evaluatie van de Vlaamse Wielrijdersbond van de uitgave 2018 blijkt overduidelijk dat de organisatie van deze semi-klassieker toen over de ganse lijn als uiterst positief werd gewaardeerd en wij gaan ons uiterste best doen om dit deze keer nog eens over te doen. 

Daartoe rekenen wij op onze uitgebreide schare medewerkers en ook de uitbaters van ’t Molenslop zullen hun duit in het zakje doen, waarvoor alvast reeds onze hartelijke dank. 

Tenslotte nog een hartelijk welkom aan alle deelnemende wielertoeristen en recreatieve fietsers !

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren