IMG 7146 002

MTB/WTC Den Eel, de fietsclub uit Ravels-Eel organiseerde vanmiddag voor de 9de keer de Kermisrit, inderdaad ja, ter gelegenheid van Eel Kermis. Het was het startschot van een wielertweeluik dat op zondag een vervolg krijgt met een wedstrijd voor juniores.

IMG 7141 001De jaarlijkse kermisrit trok onder uitstekende condities ruim 100 liefhebbers. Toch leek het er even op dat een plaatselijke bui de Vooreel net voor de start bij cafe Van Dun flink nat had gezet. Het bleek bij nader inzicht het werk te zijn geweest van onze brandweerlui die een oliespoor moesten wegspoelen.

Even na 1 uur werden de twee groepen op pad gestuurd, begeleid door enkele motorvrienden die voor een prima begeleiding zorgden. De fietsers uit Ravels, Weelde, Poppel en ook Arendonk en Oosthoven genoten zichtbaar van deze verbroederingsrit waaraan zowat alle plaatselijke fietsclubs deelnamen.IMG 7143 001

Buiten enkele lekke banden verliep alles gesmeerd. Groep 1 reed en tocht van ongeveer 80 kilometer, groep 2 deed er een tiental minder. Beiden doorkruisten de Noorderkempen en deden ondermeer Oosthoven, Arendonk, Schoonbroek, Kasterlee, Tielen, Vosselaar, Beerse, Rijkevorsel, Wortel, Zondereigen en Weelde aan.IMG 7147 001

Achteraf dronken de meesten nog wat tijdens een gezellige samenzijn bij cafe Van Dun.

Een dikke pluim alweer voor de organisatie.

IMG 7150 001ZONDAG JUNIORES

Op zondag worden er rondjes gedraaid in Ravels Eel. Dan rijden de juniores er de GP Van Dun. De start op zondag 16 september is om 14u00.

 

 

FOTOREEKS : KERMISRIT RAVELS EEL 2018 (PdR)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren