Jefke 2018

Aanstaande zondag richten WTC De Rappe Wielen weer deze jaarlijkse wielertoeristentocht in, dit keer echter in augustus omdat er stuivertje gewisseld werd met de Acht van Weelde. 

Deze rit ter ere van onze medestichter en jarenlange sponsor Jefke de Rijk gaat over een afstand van 75 km en vertrekt bij Sporthal ’t Molenslop, waarvoor wij de uitbaters bij deze reeds hartelijk willen danken voor de verleende medewerking.

Landelijke fietstocht

Zoals jullie het bij ons gewend zijn loopt het parkoers voornamelijk over rustige en langlopende binnenwegen die ons via Weelde-Statie, Zondereigen, Merksplas in Rijkevorsel zullen brengen. Van hieruit vangt de terugweg aan die via Beerse, Merksplas, Zondereigen en Baarle-Hertog ons terug in ’t Molenslop zal doen belanden. In Rijkevorsel hebben wij het genoegen over enkele pas her-aangelegde binnenwegen te kunnen fietsen. Het parkoers is afgepijld met de bekende geel-rode kunststofpijlen DR Bikes/Mieke Pap.

Starten en inscannen kan vanaf 7h30 tot 11h. De inschrijving bedraagt 1,5 euro voor leden VWB/WBV en 3,5 euro voor niet-leden. Er is gratis bevoorrading (geen drank) in het startlokaal.

Wielertoeristen en ook recreatieve fietsers zijn bij deze van harte welkom !

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren