Kermisrit Ravels Eel Front

Zouden de weergoden opnieuw stokken in de wielen steken of niet ? Het werd wel weer wat grijs op de middag, maar in tegenstelling tot vorig jaar kregen de wielertoeristen van MTB/WTC Den Eel afgelopen zaterdag droog fietsweer tijdens hun jaarlijkse kermisrit. Daardoor lag het deelnemersaantal meteen een stuk hoger dan tijdens de vorige editie.

Kermisrit Eel_bijeenkomstTer gelegenheid van de plaatselijke kermis organiseerde de Eelse wielerclub voor de 4de keer een fietstocht voor alle fietsliefhebbers uit onze gemeente. Uitgedost in de kleuren van hun club of in een strak pakje van EEn of andere sponsor kwamen liefst 150 sportievelingen opdagen bij Cafe Van Dun. Daar werd immers een inschrijftafel voorzien en konden de deelnemers laten weten in welke groep ze zouden vertrekken.

Kermisrit Eel_start_1Begeleid door professionele motards werd er namelijk in twee groepen van start gegaan. Groep 1, zowat 80 eenheden sterk, ging op pad voor een route van 85km aan zowat 30 km/u, de overige pakweg 50 fietsers vormden groep 2 en reden zo'n 70km aan 27 km/u. Beide omlopen doorkruisten de Noorderkempen, passeerden ondermeer Arendonk, Schoonbroek, Tielen, Vosselaar, Beerse, Merksplas en Zondereigen om zo via Weelde weer te belanden in het gekende cafe aan de Vooreel.Kermisrit Eel_start_2

Bij beide pelotons ging alles zoals gepland, problemen waren er niet. De motards deden vakkundig hun werk en begeleidden de meute veilig over de wegen. En in de groep werd er rustig gebabbeld en gelachen, iedereen had het naar zijn zin. En laat net dat de betrachting zijn van de organisatoren.

Op naar volgend jaar !

Kermisrit Eel_-_stoppen_voor_roodKermisrit Eel_start_3Kermisrit Eel_-_richting_Van_DunKermisrit Eel_-_peleton_2Kermisrit Eel_-_Groep_2_onderwegKermisrit Eel_-_gezellig_onderweg

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren