PB VTT Kop

Afgelopen zondag organiseerde wielervereniging De Powerbikers uit Weelde haar jaarlijkse veldtoertocht, De Noordergrens VTT genaamd. Bij een heerlijk zonnetje en bekomend van de vele buien die gelukkig een dag eerder vielen, haspelden 520 sportievelingen EEn van de aangeboden routes af.

144216350805163200 resizedHet tweede weekend van september is 't Molenslop in Weelde "the place-to-be" voor mountainbikers. Van daaruit worden dan door de leden van de fietsclub enkele fraaie routes uitgezet doorheen de prachtige bossen van Ravels en Reusel-De Mierden. Onze schitterende natuur, de vele single-tracks en bospaden, maar ook de enkele zompige (modder)stroken deden de meesten weer volop genieten van hun sport. Naast de vele plaatselijke rijders - jong en oud -,  kwamen er ook velen van buitenaf, waaronder ook tal van Nederlanders.

144216372402828000 resizedHet weer kunnen we nog steeds niet zelf bepalen en de soms daaraan verbonden nadelen, lees waterplassen en modderige passages, moeten er bij genomen worden. Maar verder was er over de organisatie geen slechte opmerking te maken.

De Powerbikers hadden ook enkele fotografen geposteerd onderweg en hun beelden zijn te bekijken op de site van de vereniging. Zij bedankten de deelnemers voor hun aanwezigheid en rekenen ook volgend jaar op hun komst.PB logo

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren