DSC0820
Dat onze Ravelse ATB kempen-se kids goed bezig zijn is het minste wat je kan zeggen.  
Reeds in hun 2de jaar als wedstrijdteam kapen zij het goud in het MTB Kids Challenge ploegenklassement.  
Apetrots is de ploegleider dan ook op zijn team bij de prijsuitreiking afgelopen vrijdag, waar hij een check aangereikt krijgt van 400€ door WBV.
 

 Uitgebreid trainingsaanbod van een actief jeugdwerkingsteam.

mtb ravels-32Wat is de sleutel van het succes ?  Volgens Luc Pijpers moeten we die zoeken achter een uitgebreid trainingsaanbod van een actief jeugdwerkingsteam.  “Door onze aansporende werking krijgen we  een hechte groep gemotiveerde renners die bovendien gewapend zijn om elk parcours de baas te kunnen.  Ook de samenwerking met The BMX Devils heeft voor een boost gezorgd voor ons team.“
 
Dat ze gemotiveerde renners hebben blijkt uit de resultaten van het eindklassement van de Kids Challenge 2014.  Een kampioenen trui voor Briek Bertels ( boys 10j ) en Sterre Vervloet ( girls 11j ).  Een 2de plaats voor Ferre Urkens ( boys 9 ).  Een 3de plaats voor Tibo Fleerackers (boys 10 ) en Warre Janssens ( boys 11 ).  En ook de andere kids, Stijn Timmermans, Lowie Van Beurden, Wout Ooms, Ruben Van Beeck en  Berre Mols, verdedigden de kleuren van de ploeg.
 

Plannen voor 2015 ontvouwd.

Ook voor volgend jaar worden de plannen alweer gesmeed.  Twee trainers volgen scholing bij de Vlaamse Trainersschool.  De officiële wieleropleiding voor WBV werd al uitgetekend door de trainers van ATB Kempen en The BMX Devils ( = Subcentrum Vlaamse Wielerschool Ravels ).  Een wielerstage tijdens de paasvakantie is reeds vastgelegd.  De Ravels manche van de MTB Kids Challenge staat reeds gepland op zaterdag 3 oktober 2015 en bovendien hebben ze reeds het provinciaal kampioenschap toegewezen gekregen. 
 
Meer foto's van de prijsuitreiking:  ATB Kids Challenge Prijsuitreiking  © Jente Pijpers
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren