Enkele weken geleden presenteerden Patrick Ooms en Luc Pijpers de BMX/ATB Devils de 156 leden die de club rijk is. Trots als een pauw verklaarde hij daar samen met Luc Pijpers als zijn rechterhand dat de leden van the Devils vooral leren fietsen, dat was misschien nog het meest belangrijke van zijn hele toespraak. 
Vroeger leerden de kinderen buiten fietsen, naar school of in de buurt… later naar het bos of langs de onverharde wegen. Tegenwoordig is het niet meer zo evident om  te leren fietsen in je buurt met al het verkeer dat steeds verder oprukt.

Daar vervult ook de BMX/ATB Devils club een heel belangrijke sociale taak door de kinderen op een veilige manier te leren omgaan met hun fiets, een fiets die ze ten allen tijde leren beheersen zodat ze nooit in gevaar komen, ook op de openbare weg.
Tijd dus om eens te gaan kijken naar de behendigheidsoefeningen van deze jonge snaken. Hoe zouden ze zich houden als ze de nieuwe berg met de balken moeten afdalen op het ATB parcours in Ravels. Vele volwassenen moeten eens slikken als ze deze afdaling een eerste maal nemen, deze gastjes bollen allemaal lustig naar beneden….Op bijgaand filmpje kan je zien hoe ze het ervan af brengen onder het waakzaam toeziend oog van hun trainers. Als er nog ouders zijn die twijfelen aan het nut van deze opleiding, niet twijfelen, The BMX-ATB club is een echte aanrader voor uw kinderen, jongens of meisjes, dat blijft gelijk.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren