kampioenenploeg1

De ploeg uit Ravels-Eel die al een halve eeuw actief is in de voetbalwereld zal later in het jaar haar halve eeuw jubileum vieren.

En hoe kan dit beter met een voorgerechtje van Unitas B dachten die gasten en ze pakten prompt de titel in hun reels.

Gouden moment na fel bevochte titel.

Na een fel bevochten seizoen mocht FC Unitas B zich op de voorlaatste speeldag van de competitie al tot kampioen van play-off 2 kronen. Een gouden moment dat een absoluut hoogtepunt is in de voetbalcarrière van al die talentvolle spelers. En dit in het jaar waarin FC Unitas zijn 50-jarig bestaan kan vieren.

goedenschoenOm deze titel in de bloemetjes te zetten werd er op de laatste speeldag dan ook een resem aan festiviteiten georganiseerd. Hoewel de tegenpartij nog forfait gaf voor de wedstrijd en zo roet in het eten dreigde te gooien, zagen de spelers van de B-ploeg geen andere keuze dan onderling een galawedstrijd te spelen. Zo konden zij toch hun titel vieren in het bijzijn van hun talrijke en enthousiaste supporters.

Gouden schoen voor Sander.

En passant werd ook de vedette van de ploeg in de feestelijkheden meegenomen. Sander De Witte (foto), ex-voetballer van Flandria en Arendonk Sport kreeg de Gouden Schoen overhandigd, een onvergetelijk en emotioneel moment en een bekroning van een lange carrière.

Het werd een stralende dag onder een prachtige lentezon. Een dag die voor altijd in het geheugen van heel Ravels-Eel gegrift zal staan.

1rawepo cameraFotoreportage Galawedstrijd Unitas B 
© RAWEPO |  LucJ

Foto’s van de afgelaste galamatch kunnen we dus niet tonen, toch was onze fotograaf Luc J. aanwezig als oud-speler om dit moment met enkele beelden vast te leggen.

kampioenenploeg2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren