kadetten Poppel kampioen2022

Het feestjaar 2022 van KFC Poppel wordt steeds mooier. 

Niet alleen viert de prachtige club dit jaar haar 60-jarig jubileum.  Ook de nieuwe accommodatie vordert als een sneltrein. 

Extraatje met kadetten kampioenenploeg.

Als klap op de vuurpijl kwam daar gisteren nog een kampioenploeg bij.  Met een punt bonus trokken onze kadetten voor de laatste competitiewedstrijd naar grote con concurrent Hoogstraten.

Op het kunstgras aldaar zou in een rechtstreeks duel uitgemaakt worden wie de beste was.  De vijver van Hoogstraten is natuurlijk een stuk groter dan die van Poppel dus de thuisploeg was duidelijk favoriet.  Daarenboven speelt bij de rood-witten de onhoudbaar gewaande nieuwe Lukaku in de spits. 

De Poppelse jongens konden dan ook nog eens geen beroep doen op het trio Smets, Smit en Van Gils.  De taktiek was duidelijk, kapitein van Hees kreeg de opdracht om de superspits van Hoogstraten de schaduwen en ons aanvalstrio moest de Hoogstratense muur slopen. 

Na 12 minuten mocht Poppel al vieren.  En knappe aanval werd magistraal afgerond door Caers!  Net voor rust schoot Adriaansen R de  Poppelse kadetten helemaal op rozen, 0-2! 

Hoogstraten gaf zich echter niet gewonnen en kwam furieus terug uit de kleedkamer.  In minuut 55 moest goalie Leten zich ook omdraaien en de spanning werd niet te houden.  In minuut 70 verloste Haagen de Poppelse aanhang en knalde de 1-3 op het bord.  Toen Lukaku zijn enige schot op goal nog van de lijn gekeerd zag worden door Adriaansen S was het binnen!!!  Een weergaloze prestatie van de geel-blauwe pubers. 

Poppel speelde met Leten in doel.  Devue, Boeren, Adriaansen S en van Hees in de verdediging.  Haagen, Caers, van de Korput en Spiritus op het middenveld en Ruis, Severijns en Adriaansen R in de aanval.  Bij thuiskomst in Poppel hing de vlag van den FC al te wapperen bij Mieke Pap en kon het feest losbarsten!  Een prachtig einde van een schitterend seizoen! 

12'  Caers - assist Ruis - 0-1
39'   Adriaansen R - assist Ruis - 0-2
55'  1-2
70'  Haagen - assist Severijns 1-3

En vieren kunnen ze in Poppel !!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren