u8 poppel2

Door deze glansrijke overwinning stoten ze zo door  naar de grote Vlaamse finale van de WM Youth Cup Bronze in Nijlen.

Voor de wedstrijd werden al heel wat voorbereidingen getroffen om zo de vele toeschouwers te voorzien van wat zoals verwacht een spannende finale gaat worden.

u8 poppel4

Er zullen wedstrijden gespeeld worden van 4 x 15 minuten.

Tijdens de opwarming worden de namen van al de spelers en hun trainers afgeroepen. Om al mooi te beginnen mochten de spelers ook oplopen terwijl de Champions League hymne werd afgespeeld.

2

De wedstrijd wordt op gang gefloten door scheidsrechter Werner Severijns. KFC Poppel komt al snel op achterstand door een mooie actie van KSK Oosthoven 0-1 . De kopjes bij Poppel gaan even hangen maar al snel herpakken de spelers zich en staat het 1-1 .

Vrije trap KFC Poppel. Nand Nooyens en Loic Moeskops bespreken even hoe ze dit gaan aanpakken,  Nand Nooyens legt de bal mooi opzij voor Loic Moeskops en met een mega knal gaat de bal mooi binnen 2-1 .

Tijdens het 1 ste en 2 de kwart gaat het er stevig aan toe en gaat het gelijk op.  Stan Van der Heyden heeft flink wat werk om de aanvallen van KSK Oosthoven tegen te houden en pakt uit met enkele geweldige reddingen.

Ismael Diop en Felisano Afonso maken acties en wegen door op de verdediging van KSK Oosthoven. KSK Oosthoven scoort telkens de aansluitingstreffer.

In de laatste minuut van het 2 de kwart begint Sep Moonen aan een actie, hij slingert door de verdediging van KSK Oosthoven en knalt de 6-5 mooi binnen.

Even rust en wat ‘Pep Guardiola talk’ voor beide ploegen.

u8 poppel3u8 poppel7u8 poppel5u8 poppel6

Tijdens het 3 de kwart schakelt KFC Poppel een tandje hoger en worden er veel goals gemaakt. Spits Lias Vervoort gaat goed druk zetten, verovert de bal en schiet de 10-8 binnen!

Poppel bestookt de goal van KSK Oosthoven langs alle kanten en kan ver uitlopen in het 3d e kwart. Nand Nooyens word via een corner goed aangespeeld, pakt de bal aan en scoort de 12 – 8! Wat een goal! Alle Poppelse supporters juichen zo hard dat ze het tot in Poppel dorp kunnen horen.

Verdiende rust na een schitterende 3 de kwart voetbal.Alle supporters genieten duidelijk mee van deze geweldige finale.

In het 4 de kwart zien we nog meer fantastische acties. KSK Oosthoven kan nog even terugkomen, maar KFC Poppel is de duidelijke winnaar.

De winnaar van de Wim Moortgat Youth Cup Bronze finale U8 provincie Antwerpen is bekend.

Eindstand KFC Poppel – KSK Oosthoven 15 - 11 .

Wat een voetbalavond wat een feest op KFC Poppel !