Zege kleedkamer 001

Ook voor KSK Weelde zit het voetbalseizoen erop. Het was er eentje in mineur maar op de laatste competitiedag kon het elftal alsnog 3 punten bijschrijven op hun conto. Een positieve noot om alvast uit te kijken naar het volgende kampioenschap.

KSK HERSELTHet moet gezegd, blauw-wit speelde een zeer matig seizoen. Zeker omdat het vorig jaar ei zo na promoveerde naar eerste provinciale. Nu moet de ploeg van het trainersduo Van Deuren-Loeffen het stellen met een bescheiden 9de plaats en slechts 36 punten. Weelde behaalde amper tien zeges, maar vreemd genoeg wint het wel twee keer van de uiteindelijke kampioen Punt-Larum. Die Geelse club verloor uiteindelijk slechts drie van zijn matchen. Dat verdient dan weer wel een pluim voor KSK.

 

DE LAATSTE MATCH

Hoskens BoelenAfgelopen zondag werden de laatste 90 minuten in eigen huis afgewerkt tegen Vrijheid Herselt, de hekkensluiter in 2de Provinciale B. Toch was er een en ander recht te zetten, want in Herselt werd er verloren.

Bovendien wilden de spelers een mooi afscheid geven aan doelman Ward Hoskens en middenvelder Michael Laurens Boelen. Beide spelers waren de afgelopen jaren belangrijke steunpilaren binnen het eerste elftal van blauw-wit die steeds met veel inzet die kleuren verdedigden. En dat afscheid hebben ze zelf mee gekleurd. Hoskens hield zijn netten schoon en Boelen bedankte met twee fraaie doelpunten in minuut 64’ en 80’. Tussendoor had ook ‘captain’ Senne Bijns gescoord, zodat de eindstand uiteindelijk 3-0 bedroeg. In de 86ste minuut kregen Ward en Michael nog een verdiende applausvervanging.

 

Klassement 2BVOLGENDE KAMPIOENSCHAP MET VERSTERKING

Bij de spelers kan er nu de riem effe af, maar achter de schermen is men al volop bezig met de ploeg voor het seizoen 2024-2025. Volgens insiders zijn er al een zestal inkomende transfers beklonken. Dat moet volstaan om binnen enkele maanden weer mee te kunnen draaien in de hoogste regionen van 2de Provinciale. Succes alvast !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren