KSK INITVoetbalclub KSK Weelde is op zoek naar nieuwe spelertjes voor het volgende voetbalseizoen 2019-2020.  Het nieuwe seizoen start pas in september, maar om al eens kennis te maken, beginnen ze nu al met aangepaste trainingen voor jonge spelertjes.  Deze gaan door op woensdag 15 mei en 22 mei om 18.00u op de terreinen van KSK Weelde aan Baetenheide  (Laar).

KSK vriendenDeze trainingen zullen aangepast zijn aan de leeftijd van kinderen zoals de uwe.   Kom dus vrijblijvend eens proberen! Er moet helemaal nog niets betaald worden of zo, deze trainingen dienen enkel om uw zoon/dochter te laten kennismaken met de club en de voetbalsport.

 

Om alles organisatorisch vlot te laten verlopen, vragen ze om vooraf even te laten weten dat uw zoon/dochter komt.  Dan kunnen ze inschatten hoeveel kinderen aanwezig zullen zijn, en kunnen ze het beter organiseren. Ofwel telefonisch met onze jeugdcoördinator Jef Verheyen op 0476/35 43 48, ofwel via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de website van KSK Weelde.

KSK INIT tof

Men hoopt uw zoon of dochter te mogen begroeten op 15 én 22 mei.  Uiteraard zijn ook meisjes méér dan welkom, ze zijn zelfs een aandachtspunt bij de Belgische Voetbalbond. Bij voldoende interesse plannen ze bij KSK Weelde komend seizoen een aparte meisjesploeg.

Kom vrijblijvend eens proberen!  De club biedt uw kind een gezonde hobby in open lucht, met veel lichaamsbeweging,  en bovendien samen met vriendjes in ploegverband, dus goed voor de sociale ontwikkeling…  

Uiteraard is de volledige jeugdwerking steeds beschikbaar voor bijkomende inlichtingen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren