U12 29 01 2019 

Het bekeravontuur van de 'Weldse' en 'Poppelse' U12 blijft duren. 

In de 1/8 finales kregen ze het sterke KFC Bevel voorgeschoteld.  Op het kunstgrasveld werd de heenmatch nipt verloren met 4-3. 

Oppermachtig in thuismatch.

Gisteren stond in Weelde de terugmatch op het menu.  Door vereende krachten lag de grasmat van KSK er prima bij. 

Met zijn tonnen ervaring stond Werner Severijns garant voor de perfecte arbitrage en een grote schare supporters van de beide buurdorpen zorgde voor de ambiance.  De acteurs op de mat speelden de zenuwen meteen weg door binnen de minuut de 1-0 op het bord te zetten.  De organisatie stond als een huis, het middenveld heerste, de aanvallers zorgde voor constante dreiging.  Als er dan toch een schot van de bezoekers werd afgevuurd stond de Poppelse kleine Courtois pal. 

Bij de rust prijkte reeds een 3-1 voorsprong op het bord, dit resultaat was genoeg voor kwalificatie.  De  trein was echter niet meer te stoppen en Bevel werd huiswaarts gestuurd met een oververdiende 5-1!  De kwartfinales zijn een feit, mogelijke tegenstanders worden 'S Gravenwezel of Kontich. 

Voor een deel van spelers en staf werd deze heerlijke voetbalavond later nog mooier door de bekerfinale van Malinwa op 1 mei.  Op die dag wordt ook de finale van de juegdcup het nieuwsblad gespeeld in het Kuipke, wie weet die dag dus 2 grote finales! 

Als het winterweer geen roet in het eten gooit worden de kwartfinales gespeeld op 13 en 20 februari, de strijdkreet 'iedereen is bang van Poppel en Weld' zal dan luider dan ooit klinken.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren