U12A Poppel Weelde 

De spelertjes van de U12 van KSK Weelde en KFC Poppel hebben zich gisteren gekwalificeerd voor de 1/8 finales van de Jeugdcup het Nieuwsblad.  

De wedstrijd werd in Weelde gewonnen met 9-2 tegen SKS Herentals. 

Zware cijfers voor een gereputeerd elftal, waar hebben we dat pas geleden nog gehoord ...

2 Weken geleden werd de heenwedstrijd in Herentals ook al gewonnen met duidelijke 3-15 cijfers door ons gefusioneerd team.  Nochtans hadden de jongens van Herentals tot dan een reputatie van niet te verslagen ploeg.  Een erg sterke prestatie dus van de 11 jongens en 1 meisje uit de Noorderkempen.  

Jeugdsamenwerking tussen Weelde en Poppel

Wat deze prestatie nog opmerkelijker maakt is dat de spelers pas van september met elkaar spelen, daarvoor kenden ze elkaar enkel van de derby's tussen Poppel en Weelde.  De nieuwe jeugdsamenwerking van beide clubs bracht hen samen en de klik was er direct.  

Het team bestaat uit 6 spelers van KFC Poppel en 6 spelers van KSK Weelde, de 3 koppige trainersstaf is dan weer volledig Poppels en de thuisbasis dit seizoen is Weelde met bijhorende blauw/witte uitrusting.  Werken voor elkaar op het veld en een vrolijke vriendengroep naast het veld is de formule voor dit succesvol resultaat dankzij de jeugdsamenwerking tussen blauw-wit en geel-blauw.  

Spelers, trainers en ouders kijken reikhalzend uit naar de loting van 21 december, dan kennen we onze volgende tegenstander!

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren