IMG 8163Gisterenavond speelde zowel de miniemen als de eerste ploeg van KSK Weelde een partijtje zaalvoetbal tegen teams van de Tilburgse voetbalschool 2Fast. Bedoeling hiervan was, buiten het onderhouden van de conditie tijdens de winterstop, om het voetbalkamp van komend voorjaar te promoten. Dan is er namelijk voor het derde jaar een driedaagse voetbalinitiatie die wordt verzorgd door deze gerenomeerde voetbalschool.

Er was heel wat volk komende opdagen in sporthal 't Molenslop. Hun komst was trouwens geen maat voor niks, want naast enkele niet onaardige wedstrijdjes was er ook een korte demonstratie "bal-goochelen" door ondermeer Nelson De Kok en Sifedien Assouiki.

2Fast voetbalschoolRond 18u00 begonnen er twee partijtjes zaalvoetbal met telkens een selectie miniemen van KSK Weelde tegen een jeugdteam van 2Fast. En het moet gezegd dat onze jongeren zich fel weerden tegen de technisch onderlegde Nederlanders.  Daarna kwamen de "groten" aan de beurt, een delegatie van het eerste elftal van blauw-wit tegen enkele balvirtuosen uit Tilburg. Er moest twee keer 25 minuten gespeeld worden maar al snel werd duidelijk dat er op geen mirakel moest gerekend worden van de "thuisploeg". Hoewel Weelde als eerste scoorde en ze zeker geen slechte partij afleverden bleek toch dat de heren van de voetbalschool er met kop en schouders bovenuit staken. Vooral op technisch vlak waren ze een streling voor het oog en waren ze vaak ook ongrijpbaar. Bij rust was het 2-5, het eindverdict luidde 4-11. Maar daar draaide het eigenlijk niet om.  De supporters werden verwend en de jeugd kon smullen van zoveel voetbalkunst. De korte demonstratie tijdens de rust was daarvan het hoogtepunt. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen.

KSK Weelde_logoDat de grondleggers van de Tilburgse voetbalschool komende lente opnieuw afzakken naar het voetbalterrein van Weelde voor een voetbalkamp is dan ook een geschenk voor alle jeugdspelers. Jeugdcoördinator Jef Verheyen van KSK Weelde wist ons te vertellen dat al bijna 50 kinderen zich inschreven voor de komende driedaagse die plaatsvindt op 14, 15 en 16 april 2014. Gezien er een gelimiteerd aantal jeugdspelers kunnen deelnemen is het dan ook best om zo snel mogelijk in te schrijven. Dat kan enkel en alleen via 2Fast zelf. Alle informatie daarover vind je op www.voetbalschool2fast.nl. Net zoals dat de voorbije jaren het geval was kunnen ook voetballertjes van andere clubs dan KSK Weelde hieraan deelnemen en wordt er iedere middag eten voorzien. Inschrijven kan trouwens nog tot en met 25 maart 2014.  De kostprijs is met honderd euro bovendien zeer demoratisch te noemen. Aarzel dus niet en schrijf ook jou zoon of dochter in voor dit erg leerrijke voetbalkamp.

Enkele foto's : Promo-wedstrijd KSK Weelde - 2Fast

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren