IMG_3443Soms horen we iets in het nieuws en wordt het enkele dagen later in onze herinneringen naar achteren verdrongen omdat er altijd weer nieuwe en weer nieuwere en weer nieuwere berichten zijn ...... 

Op 15 augustus 2010 kwam het jonge motorcrosstalent Glenn van Vugt uit Weelde op zijn geliefde circuit de Keiheuvel te Balen zwaar ten val. Glenn werd van Mol overgebracht naar Edegem omdat de artsen in Mol dergelijke breuk nog nooit hadden gezien. De artsen in Edegem gaven weinig hoop. Glenn had door zijn val een dwarsleasie opgelopen, zesde borstwervel gebroken aan de voorzijde en een gebroken nekwervel. Ook na de operatie wisten de artsen te melden dat er geen hoop was op herstel.

Maar Glenn begon terug gevoel te krijgen en na een week spraken de dokters niet meer van een complete maar incomplete dwarsleasie.

Na drie weken in Edegem te hebben verbleven is Glenn overgebracht naar het revalidatiecentrum in Pulderbos...waarvoor hij zelf gekozen heeft omdat hij daar zijn studies verder kan zetten.  Glenn krijgt er nu zijn hoofdvakken via het Bednet systeem...zo kan hij de lessen in zijn school in Turnhout volgen via computer. Hij heeft een zwaar dagschema ...buiten de school moet hij ook nog revalideren en dat is toch de hoofdzaak. Glenn is vastbesloten te slagen dit jaar zodat hij daarna verder kan studeren. 

Zijn revalidatie verloopt voorspoedig en hij laat iedereen versteld staan. We zullen moeten afwachten in hoe verre Glenn hersteld dat kan niemand voorspellen. Ondertussen zijn Glenn zijn supporters volop in voorbereiding om een Benefiet te organiseren met ondermeer een eetfestijn ,tombola en veiling van allerlei kledij van bekende MX rijders. 

CrazyTimesDe exacte datum word nog meegedeeld...we hopen dan ook dat de mensen van Ravels massaal aanwezig zullen zijn. Het gezin van Vugt werd op amper 8 maanden tijd twee keer zwaar getroffen...In december 2009 kreeg Glenn's jongere zusje Lynn de  zeldzame ziekte Guillian Barré amper 8 maanden later, Lynn was net vijf weken uit het revalidatiecentrum ontslagen kwam haar broer zwaar ten val.

De Vugtjes zijn samen sterk maar steun van de omgeving is meer dan welkom.

De supportersclub is daarvoor ook nog opzoek naar sponsors ... Wil U uw steentje bijdragen???

De Benefiet zal doorgaan op 5 en 6 maart 2011 in de Parochiezaal van Ravels -Eel

Wil u steunen uit sympathie of hebt u iets staan dat kan gebruikt worden voor de tombola???

Voor meer info kan u terecht op     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

( met dank aan Carine Discart )

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren