Nu zondag kan Steven Belgisch Kampioen rijden in de Nationale klasse MX1. Om dit te bereiken moet hij nog 13 punten verder uitlopen op zijn naaste belager. Of dat zal lukken is niet zeker, maar méér dan waarschijnlijk gaat hij in de laatste BK proef in Mont Saint Guibert wél zijn slag thuis halen en de nationale driekleur veroveren aangezien hij momenteel een comfortabele voorsprong lijkt te hebben en mits hij gespaard blijft van mechanische of fysieke problemen.

Dit bericht is om eens te peilen of er mogelijk geïnteresseerden zijn die mee zouden willen afzakken naar Mont Saint Guibert ( net onder Brussel) om Steven naar de titel te schreeuwen. Als er voldoende interesse is wordt bekeken of er een busje kan worden ingelegd wat natuurlijk ideaal zou zijn, dan kan de drank alvst beginnen vloeien zonder een BOB te moeten voorzien. Mont Saint Guibert valt op 25 september en dat is samen met Weld Kermis, dus kunnen we daar, voor zij die dat wensen,na de cross nog verder vieren. De meesten zullen misschien ook al wel verlof hebben op maandag voor de vogelpik dus komt dat ook nog eens goed uit om alvast in de sfeer te komen.

Laat snel iets horen zodat we er een beetje zicht op krijgen en vertel, verstuur, sms het verder zodat iedereen die interesse zou hebben dit te weten komt zodat we er op die manier er een mooi feestje van kunnen maken.

(Steven hoeft dit uiteraard voorlopig nog niet te weten).

Grtz, Tom Van Loon

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren