mc gilseinde
Liefhebbers van motorcross, en die zijn er in onze gemeente traditioneel toch nogal wat, hebben het weekeinde van 17 & 18 oktober allang aangekruist.
Dan organiseren de Zandklievers hun traditionele wedstrijden op het Gilseinde en het beste nieuws is dat de inwoners van Ravels allen gratis toegang hebben.
 

Zaterdag JMS Cross

Zaterdag is de dag van de JMS cross. De Jeugd Motorcoss School  heeft op 17 oktober een hele reeks wedstrijden voor jeugdpiloten, recreanten, pitbikes, dames en quads zonder licentie.
 

Zondag... dames op de sidecar! 

Op zondag 18 oktober kan u genieten van reeksen voor mekaniekers en vergunninghouders in de klassen zijspannen, quads en solo's. Dames die op zondag willen deelnemen hebben de keuze om aan te treden bij de zijspannen gemengd of tussen hun mannelijke crosscollega's. 
Deze laatste wedstrijd is er eentje om echt nar uit te kijken. Deze combinaties bestaan uit een jongen en een meisje op het zijspan. Vorig jaar haalden de Zandklievers zelfs het RTV sportnieuws met deze categorie.
Dat er dames durven meerijden met een zijspan werd vorig jaar bevestigd. Zijn er dit jaar dames die zelf het stuur in handen nemen? 
Naast de zijspannen gemengd zullen er ook dit jaar zijspannen solo van start gaan.
 

Gratis toegang

En hadden we al gezegd dat er Gratis toegang is voor alle inwoners van Ravels-Weelde-Poppel!
Via volgende link kunnen de online preregistraties gevonden worden. Hier zullen de komende weken nog een aantal plaatselijke piloten bijkomen.
 
De inschrijvingslijst krijgt regelmatig een update:
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren