DSC00618
Gisteren  bulderden de cross motoren als vanouds in Ravels.
MC de Zandklievers organiseerdenhun tweedaagse evenement aan het Gilseinde op de geïmproviseerd aangelegde omloop op gronden van de families Bosch en Smets.
 
Najaarscross
In deze najaarscross komen steevast zowel de vaste VLM-vergunninghouders  als de “mekaniekers” of vrijetijdsrijders aan bod.
In het zondagprogramma waren ook nog extra reeksen voorzien voor vrouwen, zijspannen die solo zonder bakkenist worden gereden, en zijspannen gemengd ,waarbij de bakkenist of de piloot een vrouw moet zijn.
 stevenIMG-20141019-WA0005
In onze regio zijn er nog altijd veel  piloten actief in het motocross wereldje, daarom werd ook veel verwacht van de  lokale rijders zoals o.a. Kurt Coeckelberghs, Steven Van Dun, Wim Segers, Karl, Glenn en Kim Baelemans, Ronny Moonen e.a. 
 
We konden via de resultaten website mylaps.com alvast noteren dat Steven Van Dun met een twede en een vierde plaats de derde podiumplaats wist te halen bij de Inters. Bekend gezicht in deze klasse was de zoon van oud wereldkampioen Joël Smets, Greg eindigde op de 8e plaats in deze kategorie.
Ook Koert Coeckelberghs was terug aan de slag met  Bax als bakkenist en werd met deze combinatie in totaal 2e in het totaal klassement. Jammer van de defecte versnellingsbak, er had anders misschien een overwinning in gezeten.
coertOok Peter melis zagen we aan het werk in de solo zijspan klasse, hij wist hier en 2e plek in de wacht te slepen.
Ben Segers trad aan in de Quad B klasse met 2 tweede plaatsen, een mooi resultaat.
Glenn Baelemans bereikte met twee derde plaatsen ook in de totaalstand de derde plek bij de Nationalen en oud crosser Jerry Nuydens was de beste bij de mekaniekers.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren