Het VGS Racing Team met Weeldenaar Kris Van Hees staat alweer in de startblokken om de volgende 24 H van Francorchamps voor Citroën 2CV aan te vatten.  Op 28 oktober is het weer zover, en we kunnen het met z'n allen mee beleven vanop de eerste rij.

Vorig jaar was het resultaat reeds boven verwachting en dit jaar gaat het team voor nog beter, want alles is beter .... de motor, de remmen, de versnellingsbakverhoudingen zijn aangepast, kortom ... het moet beter dit jaar.

Bij de verbetering van het rollend materiaal kan dit jaar ook worden gerekend op 4 piloten met Kris Van Hees , Tom Van Gool ( DuXe Engine Works), Geert Van Den Driessche en een professionele piloot Michaël De Keersmaker (JDK), Europees rallycross rijder.

Het raspaardje van 2 PK werd klaar gestoomd door het VGS-racingteam onder leiding van Filip Van Gool uit Merksplas. (www.vgs2cv.be)

Wie dit feestje niet wil missen moet nu inschrijven om met de bus mee te reizen en daarna in Francorchamps te genieten in de Collé - VIP-bus van een natje en een drankje.

De bus vertrekt aan het Molenslop te Weelde om 07.00H (opgelet voor de aangepaste wintertijd, diegenen die niet mee zijn met het nieuwe uur .... 08.00H oude tijd)

Inschrijven voor 15/10 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terugkeer thuis rond de klok van, 18.00H

IMG 0023IMG 0031IMG 0048

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren