Het singleseater debuut van Yaro Deckers uit Poppel, zoon van Dakar motorrijder Rob Deckers zit erop. De talentvolle coureur kwam met het Stuart Racing Team in actie tijdens de eerste ronde van het Zweeds Formule Renault 1.6l-kampioenschap, als voorbereiding op de start van het Northern European Championship. Ondanks zijn beperkte ervaring liet Deckers een goede snelheid zien met rondetijden die goed genoeg waren voor de kop van het veld.
"Voor de eerste keer ging het best goed", blikte Deckers terug. "Het was even wennen: een nieuwe baan, de eerste race met dit team, mijn debuut in de singleseaters... Toch kijk ik tevreden terug op het weekend in Zweden."


"Het was erg leerzaam en ik heb gedurende het weekend goede progressie gemaakt. Ook heb ik veel geleerd van mijn teamgenoot Indy Dontje, we hebben samen veel data- en videoanalyses gedaan. Dat was erg nuttig. De samenwerking met het team verliep eveneens soepel, dus .... al met al was dit een goede voorbereiding op de seizoensopener van de NEC."
"De starts verliepen moeizaam waardoor ik wat plaatsen verloor. Dat kon ik in de races weer goedmaken met een paar mooie inhaalacties op de krappe baan. Dat geeft vertrouwen voor het aanstaande seizoen. Ik ben tenslotte nog maar een rookie, dit was mijn eerste race in de singleseaters. Er is nog veel te leren maar ik kijk nu al uit naar de volgende race!"

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren