FRANS LIVE VAN DE FINISH, ENKELE MINUTEN NA DE ZEGE :

Hallo André,

Groots resultaat hé, ik had er op gehoopt en daarom dat ik het nog zei gisteren laat aan de telefoon dat ik er alles aan ging doen om nog een goede uitslag te behalen.

Gisterenavond zei de hoofdmonteur van Speedbrain nog dat ze achteraan een ander tandwiel wilden steken omdat Speedbrain nog een geod resultaat wilde op de laatste dag, ik heb echter aangedrongen op  47 tandjes wat hij niet opportuun vond. Ik dacht bekijk het maar .... Boy, ik wil er een 47 op achter, gewoon doen !!

Bij de lange verbinding had ik veel tijd om na te denken, zo'n 650km lang zit je dan met zo'n Dakar in je hoofd en hoewel ik al over die tegenvaller met die vastloper heen was, bleef het toch nog door mijn hoofd spoken. Ik had verdomme bijna elke plaats in de top tien gehad, behalve diegene die echt telt. Het heeft er ooh zo dichtbij gezeten. Zelfs een top drie was mogelijk geweest met Lopez die nog niet is gearriveerd en met een gebroken achtervering nog op de proef staat..... verdomme, verdomme toch !!

Net voor de start was er een tankstop en daar heb ik me even afgezonderd om me mentaal voor te bereiden op deze korte etappe, goed gegeten, een bak koffie genomen en me goed opgewarmd.

Vanaf de start heb ik dan het gas niet meer dicht gedraaid. Alles vol gegeven zonder de motor te sparen, ik dacht.... als het kapot gaat, dan is het maar zo..... ik weet dat ik de snelste kan zijn en dat wil ik toch nog een keer tonen aan iedereen hier!!

Geen seconde heb ik een foutje gemaakt, alles ging perfect en de motor ging echt als een droom driftend door de bochten, dit is waar ik van hou. Ik wist wel dat de rest er ook voor wou gaan want de publiciteit in de laatste etappe is enorm. Daarom ben ik ook zo blij dat het me gelukt is om een overwinning te pakken. Ik ben hier echt zo verschrikkelijk blij mee, heb ik toch kunnen laten zien dat het niet terecht is dat ik op de 17e of 18 plaats sta (nvdr 15e) . Ik ga nu verder want de pers is hier voor interviews dat het niet mooi is.... de Oude Kaff staat hier op me te wachten en het wordt zeker nog een groots feest hier. BMW is helemaal happy met dit resultaat en ook Wolfgang zijn brede smile is helemaal terug.

Tot later.

#16 Frans Verhoeven

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren