MIEKE PAP i.s.m. WTC DE RAPPE WIELEN.

happen en trappen

Naar jaarlijkse gewoonte knopen de Rappe Wielen en café Mieke Pap opnieuw aan met de culinaire fietstocht ‘Happen en Trappen’.

Daarbij nemen de Rappe Wielen het fietsparkoers voor hun rekening, terwijl Mieke Pap het culinaire gedeelte verzorgt.

De fietsroute volgt de groen-witte Belgische en Nederlandse knooppunten van het fietsnetwerk. Het fietsgedeelte bestaat uit 2 lussen, eentje van 20 km en het tweede van 32 km. Je mag de ganse route ook ineens afwerken of je beperken tot één van beide lussen.

Voor je vertrekt mag je genieten van een verwenkoffie. Na de eerste lus mag je aanschuiven voor het voorgerecht naar keuze. Na de tweede lus wordt je beloond met het smakelijke hoofdgerecht en dito dessert, ook al naar keuze, als afsluiter. Dit alles voor de democratische prijs van 32,50 €.

In tegenstelling tot vorig jaar loopt het grootste gedeelte van het parkoers dit keer over Nederlandse fietswegen langs o.m. Baarle-Nassau, Esbeek en Baarschot. Grote blikvanger is echter het bosgebied van landgoed de Utrecht, waar je ook langs de vennen de Flaes (met zijn uitkijktoren) en het Goorven passeert. De Belgische inbreng beperkt zich tot de vallei van de Aa en Tulderheyde.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aangewezen je deelname te melden via tel. 014/65.50.10 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het evenement vindt plaats van half mei tot 29 september. Het café opent elke dag (behalve donderdag) om 11h en op zondag om 10h30.

Iedereen is bij deze van harte welkom ! 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren