vondhoeve

Na twee jaar onderbreking vanwege covid wordt dit zusje van Happen en Trappen vanwege het uitbundige succes van de vorige uitgaven weer in ere hersteld.

Daarbij zorgde de wandelclub voor het parkoers en café Mieke Pap voor het culinaire genot.

De wandeltocht met een totale afstand van 12 km mag je in twee stappen afwerken, een lus van 7,9 km en eentje van 4,1 km. Je mag je ook tot één lus beperken. Het parkoers loopt volledig langs het wandelknooppuntennetwerk van het Kempens Landgoed, weliswaar met ondersteuning van enkele ‘Mieke Pap’-pijlen.

Goed opgewarmd beginnen.

Voor je van start gaat mag je genieten van koffie/thee/appelflapje en zowaar een neut om goed opgewarmd aan de wandeling te kunnen beginnen. De eerste lus leid je via landelijke paden langs de bossen van Pannenhoef en Overbroek om dan via Bremberg een slingerpad door de bossen van Molenheide te volgen. Je keert terug naar Mieke Pap langs de oever van riviertje de Aa. Je mag hier verse energie opdoen onder de vorm van het voorgerecht (keuze uit 2).

Dat gaat voldoende zijn om de tweede lus van 4,1 km tot een goed einde te brengen. Dit traject verloopt langs museum Vondhoeve, Krommendijk en Heesdijk om dan de Steenweg Weelde over te steken naar de landelijke paden van Hondseind. Tenslotte passeer je langs het kerkhof alvorens bij Mieke Pap te arriveren.

Tijd voor het hoofdgerecht.

Tijd nu om volop na te genieten met het heerlijke hoofdgerecht (keuze uit 2) en je mag dat laten volgen door een al even smakelijk dessert. Je kan dit alles beleven voor de zeer democratische prijs van 27,50 €.

Bij de start bekom je een kaart met parkoerstekening en vermelding van de rood-witte knooppuntenbordjes die je moet volgen om de wandeling te voltooien.

Dit arrangement blijft nog dit jaar en het ganse voorjaar van 2023 (tot 28/02) geldig. Uitgezonderd donderdag kan je elke dag bij Mieke Pap terecht vanaf 11h. Om een vlot verloop te garanderen is het aanbevolen je vooraf aan te melden via tel. 014/65.50.10 of e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen is van harte welkom !

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren