AFGELAST WANDELING

De Ravelse Wandelaars meldden met grote spijt dat ze hun 6de Poppels Glorie van zaterdag a.s. nood gedwongen moeten afgelasten. Ook zij zijn slachtoffers van de vier stormen van afgelopen dagen, en in het bijzonder van Eunice (vrijdag) en Franklin (zondag).

De wateroverlast ( de Aa die bv. buiten zijn oevers is getreden) en de stormschade (omgevallen bomen) zijn van dien aard dat het onmogelijk wordt nog een waardig parkoers aan de wandelaars aan te bieden. Het is na alle corona-miserie een nieuwe tegenslag die de wandelvereniging treft, maar het is nu eenmaal niet anders.

Na alle corona-miserie met de nodige afgelastingen als gevolg dachten de Ravelse Wandelaars dat de organisatie van hun 6de Poppels Glorie van zaterdag 26 februari de terugkeer naar het oude normaal zou betekenen.

Jammer maar helaas !  De weergoden oordeelden namelijk dat het nu weer hun beurt was om stokken in de wielen te komen steken. En met drie stormen na mekaar haalden ze wel echt het grove geschut boven.

Toen ik vanmiddag even het parkoers ging inspecteren werd het me vrij snel duidelijk : hier is geen beginnen aan ! De Aa die buiten zijn oevers was getreden en de stormschade (lees : gevelde bomen) waren er duidelijk teveel aan : dit gaat tegen zaterdag nooit meer in orde komen.

Er zat niets anders op dan de tocht af te gelasten. Het is echt om moedeloos van te worden wat er de laatste jaren allemaal op ons is afgekomen.

Maar tot nader order staat opgeven niet in ons woordenboek en we gaan de 6de Poppels Glorie nog eens van stal halen op zondag 24 april onder de benaming Vlaanderen Wandelt in Poppel. Hopelijk zijn de goden ons dan eens eindelijk goed gezind.

Dat wordt zeker iets om naar uit te kijken, hopelijk bij prima lenteweer.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren