coronawandeling poppel3

Waar anders kan je wandelen in de Kempen dan in onze mooie gemeente.

Omdat alle georganiseerde wandelingen in de Kempen omwille van de coronamaatregelen alvast zijn geannuleerd tot en met 9 januari 2022 hebben wij besloten, in samenwerking met café Mieke Pap, om ook dit jaar een coronawandeling uit te stippelen, d.w.z. een gratis en afgepijlde wandeling, waarbij de pijlen enkele dagen of weken blijven hangen.

coronawandeling poppel1

Dat heeft uiteindelijk geleid tot een wandeltocht die zal doorgaan vanaf dinsdag 21/12 en alvast tot en met zaterdag 08/01/2022, waarbij uit de afstanden 7, 14 en 16 km zal kunnen gekozen worden. Het vertrek en aankomst is voorzien buiten aan het café, Dorp 28 te Poppel. We willen alvast benadrukken dat het parkoers NIET TOEGANKELIJK is in de voormiddag van 26/12 (vanwege een mountainbiketocht) en op 28/12 (vanwege een plaatselijke jacht).

Wegens een jacht op 9 januari zal de wandeling na 8 januari worden stopgezet.

De deelnemende wandelaars krijgen een gevarieerd parkoers voorgeschoteld, met afhankelijk van de gekozen afstand een passage langs de Aa, langs en door de bossen aan Pannenhoef en Molenheide. Voor de 14 en 16 km zijn er ook wandelpaden voorzien langs enkele heidestroken in het noordwesten van Molenheide en voor de 16 km nog een doorsteek langs een gerestaureerde stuifduin. Er is absoluut geen sprake van een slijkerig parkoers, op enkele kleine strookjes op de 14 en 16 km na.

Voor en/of na de wandeling ben je van harte welkom bij Mieke Pap voor een drankje en/of een hapje. Daartoe zal het café speciaal hiervoor wat vroeger geopend worden om 10h30. Uitzondering dient gemaakt voor donderdag (sluitingsdag) en voor Kerstavond en Kerstdag.

Iedereen is bij deze van harte welkom.

coronawandeling poppel2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren