pierenloop shirts1

Op 31 augustus staat er in Ravels een volledige nieuwe Pierenloop geprogrammeerd met een heuse trail doorheen de wilde Ravelse natuur van 15 of 30 km.

De recreantlopers blijven echter niet in de kou staan en kunnen nog altijd deelnemen aan de ondertussen legendarische jogging. 

Surplus aan T-shirts krijgen nieuw leven in Kenia.

In het verleden kreeg elke Pierenloper een T-shirt bij inschrijving. Een goede organisatie voorziet er steeds meer dan voldoende. Door de jaren heen zijn er zodoende heel wat restanten. 

Het leek ons nu het goede moment deze weg te schenken aan IMANI in Oosthoven. Deze vereniging staat voor ontwikkelingswerk in Kenia. We hopen dat onze T-shirts bij vele voetbalploegen daar in de smaak zullen vallen!

pierenloop shirts2

31 augustus – 28e Pierenloop

Wegens het samenvallen van een andere stratenloop in de buurt vonden de organisatoren van de Pierenloop het opportuun om eens wat nieuws uit te proberen. Vele lopers hadden het ook wel een beetje gehad met het rondjes lopen op asfalt of beton en de trail runs zitten aardig in de lift.

Vorig jaar beslisten de organisatoren dan ook dat in 2019 De Pierenloop een grondige metamorfose zou ondergaan. We zijn nu bijna zover en met nog enkele onrustige weken voor de boeg wegens de uitloop van de werken langs  het kanaal is alles geregeld voor de eerste trail run editie van de Pierenloop.

Alle indo over deze organisatie kan u vinden op de website: http://www.pierenloop.be/

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren