loopcriterium data 2019

Het Ravels loopcriterium , afgekort RLC,  is in 2019 reeds aan zijn 14e editie toe.

Wij nodigen dan ook alle Ravelse lopers en loopsters uit om deel te nemen aan onze nieuwe editie van 2019.

Nieuwe formule 2019

De voorgaande jaren bestond dit loopcriterium uit 2 delen namelijk, het criterium & de challenge.

Voor 2019 zijn deze 2 afzonderlijke delen samengevoegd tot één klassement.De HOOFDBEDOELING van ons RLC 2019 is nog steeds de Ravelse lopers en joggers te belonen die minstens aan 3 (vroeger 4)  van onze 6 Ravelse loopwedstrijden hebben deelgenomen.

Daarnaast gaan we ook opnieuw op zoek naar de beste lopers en loopsters van Ravels. Deze 2 doelstellingen worden in één klassement gegoten.

BELANGRIJK: Elke Ravelse loper dient, om in aanmerking te komen voor een aandenken, in minstens 3 verschillende wedstrijden PUNTEN te behalen 

Puntentelling:

  1. Voor elke wedstrijd waaraan U deelneemt krijg je 1 punt toegekend. Men dient dus minstens 3 punten te verzamelen om in aanmerking te komen voor een aandenken.
  2. Er zijn extra punten te verdienen voor de betere lopers en loopsters en dit volgens de rangschikking van de Ravelse deelnemers  in de wedstrijd en afstand. Voor de langste afstand van elke wedstrijd krijgt de 1e Ravelse loper ( zowel dames als heren) in het klassement van de wedstrijd extra 5 punten, de 2e 4 punten, de 3e 3 punten, de 4e 2 punten en de 5e in de rangschikking van alle Ravelse deelnemers krijgt nog 1 extra punt. Voor de overige afstanden in dezelfde organisatie krijgt de 1e  Ravelse deelnemer in de uitslag 3 punten extra, de 2e 2 punten en de 3e 1 punt extra.
  3. Om het juiste aandenken te bepalen dat je hebt verdiend wordt Uw volledige puntenaantal geteld. 
  4. Om een eindranschikking voor de WAARDEBONNEN voor beste Ravelse Loper op te stellen worden de 4 beste resultaten  van elke Ravelse loper behouden. Als men slechts in 3 wedstrijden punten heeft verzameld krijgt deze loper 0(nul) punten toegekend voor de 4e wedstrijd.
  5. Bij gelijkheid van punten wordt de 5e en vervolgens 6e wedstrijd weerhouden.
  6. Er is een afzonderlijk klassement voor dames als heren.

Aandenken & prijzen:

  1. De prijzen en aandenken worden geschonken door de Ravelse sportdienst & sportraad en de 6 organisatoren, aan alle Ravels lopers die minstens in  3 Ravelse loopwedstrijden punten heeft verzameld.
  2. Waardebonnen van respectievelijk   75 € , 50 € , 25 € , 20 € & 20 €  voor de 5 eersten van het eindklassement zowel dames als heren.
  3. Onder alle laureaten, met minstens 3 deelnames , van het RLC 2019  wordt een waardebon van € 150 verloot.

Registratie

Je dient zich NIET meer te registreren als deelnemer aan het RLC.  Elke Ravelse loper , die voorkomt in de uitslagen van een Ravelse loopwedstrijd ,komt in aanmerking voor een klassement.  Het is evenwel wel gemakkelijk te weten dat je interesse hebt voor het RLC 2019 . Geef daarom Uw naam op via www.ravelsejoggingclub.be

 Folder Ravels Loopcriterium 2019

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren