sevilla marathon

Vanmorgen liepen 5 deelnemers uit Ravels de marathon uit in het Spaanse Sevilla.

Terwijl in Ravels Eel vele wandelaars en lopers in actie kwamen op de 100 Km Tegen Kanker liepen zij in  het zonnige Sevilla 42 km.

PR voor Wim Struyfs.

De omstandigheden moeten Wim een goed gevoel hebben gegeven want hij scoorde een persoonlijk record van 03:05,

Felix en Werner liggen nog in de weegschaal voor de tweede plaats in de beker van Ravels, beiden lieten een tijd neerzetten van  03:27:  …  hier zullen de seconden de doorslag moeten geven.

Carine eindigde haar marathon in 04:02  en Ad kwam helemaal leeg gestreden over de finishlijn in 04:16.

De orga nisatie is nog op zoek naar een speciale beker, Ravels heeft misschien wel het ploegenklassement gewonnen.