IMG 0097

De tweede jogging op het Gilseinde ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van Gilseinde Kermis had af te rekenen met slechte weersomstandigheden.

Tel daar nog vier rivaliserende loopwedstrijden bij die ook vandaag in de regio worden gelopen, dan is het niet vreemd dat het aantal deelnemers onder de verwachtingen bleef.

 

Spannende strijd in de lange afstand.

Bij de start schoven direct de favorieten al naar voor. Ze lieten er geen gras over groeien en wilden er al direct een snelle wedstrijd van maken.

Het was dan ook maar een kleine 23 minuten ( 22:56 ) wachten vooraleer de eerste lopers zich melden aan de finish. 

Eddy Van Steenbergen, afgetraind als immer haalde het voor de youngsters Karl en Stef Aerts uit Ravels.

Bij de dames lieten de Ravelse meiden zich schuren door een snelle hinde uit Edegem, Christine Peij die de afstand aflegde in 26:48. Katrijn Vloemans uit Weelde werd tweede voor Inge Vosters als derde dame.

 

RAW 0363

Lange afstand.

In de 12 km afstand zag het er na de eerste doorkomst al naar uit dat het een spannende tweestrijd zou worden, Seppe Van Gils & Luc Pijpers, de twee lokale favorieten bij afwezigheid van de zware jongens losten elkaar voor geen vin. Felix De Bever volgde toen al op een respectabele afstand. 

Toen de twee opponenten dan in de laatste lange rechte lijn elkaar een beetje meer ruimte lieten dacht Luc Pijpers dat de buit binnen was. Dat was echter buiten het eindschot van  Seppe aka “USAIN”  Van Gils gerekend. In de laatste meters remonteerde Seppe een totaal verraste  Luc Pijpers en pakte zo in extremis de zege op de 12 km in een tijd van 49:10.

Felix e Bever kwam het podium vervoegen van deze twee zodat we ook hier alweer een volledig lokaal podium mochten vieren.

Bij de dames was het een tevreden Tinnen Van Beek die de bloemen/fruitschaal mocht ontvangen voor beste dame voor  Liesbeth Cambré en Joyce Dijkhuizen uit het Nederlandse Chaam die de wedstrijd samen met haar Schotse bordercollie liep.

 

Resultaten Gilseinde Jogging 2017

pdfGilseinde_jogging_2017.pdf63.04 KB08/10/2017, 05:13

 

1rawepo camera    Fotoreportages Gilseinde Jogging 2017 © RAWEPO

 

DEEL 1

DEEL 2

 

RAW 0376

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren