IMG 9782

 

Volgende week dinsdag zullen alle kinderen uit onze Ravelse onderwijsinstellingen deelnemen aan de jaarlijkse scholencross.
Deze zal net als de vorige jaren plaatsvinden op de voetbalterreinen van FC Unitas in Ravels Eel.
Iedereen neemt deel.

054 RAWEPO_scholencross2010

Wat het juiste aantal dit jaar zal zijn weten we nog niet precies maar het zal weer een heus spektakel worden, een massa sportende kinderen met aan de ene kant diegene die gewend zijn om hele dagen van de vakantie buiten te ravotten en daardoor fysiek ook wel wat beter voor de dag komen, en daar tegenover de  generatie die liever de elektronische cyber activiteiten aanscherpt in de vrije tijd met allerlei games en spelconcoles.
 

IMG 1061Klassement voor de beker.
Hoe dan ook, ze zullen allemaal bijdragen tot de schoolklassementen die na afloop worden opgemaakt door de Ravelse Sportraad. Omdat niet elke school over een gelijk aantal deelnemers beschikt is door Nick Heyns, onze gemeentelijke sportfunctionaris een gevaarlijk uitziende, algoritmische formule à la Google uitgewerkt om het klassement toch eerlijk in gelijke verhoudingen met het aantal leerlingen te kunnen opmaken. 
 
IMG 1095Supporters gevraagd.
Als ouders, grootouders, vrienden en kennissen kan en moet u onze jeugdige atleten komen aanmoedigen.    Als uw spruiten in het tweede leerjaar zitten zal u er al vroeg bij moeten zijn want de start van de eerste reeks zijn de meisjes van het 2e leerjaar om stipt 09.30h. Er moet een strak schema worden gehanteerd om alles ordentelijk te laten verlopen. Zo zetten vele vrijwilligers uit het verenigingsleven zich in om alles in goede banen te laten leiden en worden logistiek alle middelen ingezet om de kinderen veilig en op tijd van en terug nar school te krijgen. 
 
Tijdstabel
Hieronder kan u een blik werpen op de tijdstabellen, u kan deze ook afdrukken om mee te nemen maar dan gebruikt u beter de link onderaan voor een duidelijke afprint.
IMG 5074IMG 6058Foto’s later op Rawepo.
Natuurlijk zal Rawepo weer present zijn om deze gelegenheid vast te leggen met een uitgebreide fotoreportage. Niet minder dan drie van onze mensen zijn de ganse dag in de weer om hopelijk iedere loper goed gekadreerd te krijgen en zo een onuitwisbare herinnering of bewijs te hebben voor sterke verhalen om aan hun eigen kinderen te vertellen.
U  kan de foto’s vanaf ’s avonds bekijken.  Ook de reportages van vorige jaren kan u nog steeds terug opzoeken, er staan ondertussen 539 openbare albums voor iedereen te bekijken van de afgelopen jaren maar ook van ver vervlogen jaren.
 
Download hier de time tabel om af te printen:  pdfPlanning_12min.pdf44.9 KB
 
timetabelpic

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren