lentejogging008
Unieke passage langs vliegveld Weelde.


Traditioneel is de Lentejogging van KFC FLandria de opener van de Ravelse Zomermarathon. Dit jaar is dit niet anders. Met meer dan 250 vertrekkers in 2013 is de Lentejogging een stevige groeier in het Kempisch loopcircuit en daarom heeft de organisatie voor dit jaar voor iets extra en moois gezorgd.

We nodigen dan ook elke Kempische loper uit om op vrijdag 11 april as deel te nemen aan onze 9e editie De langste afstand , zijnde 10,5 km, zal dit jaar,  en dit in tegenstelling met vorige edities, over één grote ronde worden gelopen in  en rond de bossen van ons sportpark aan de Raaftuinen met als toemaat een unieke passage van 3,5 km over het vliegveld van Weelde. Het is een wondermooi parcours dat elke loper zal verrassen en het is een enige gelegenheid om de prachtige natuur rond ons vliegveld te bewonderen. Zeker niet te missen!!

De andere afstanden , zijnde 3,5 en 7 km gaan over 1 of 2 kleinere ronden door de bossen achter het sportpark . Er wordt gestart om 19 uur aan de kantine van KFC FLANDRIA aan de Raaftuinweg te Ravels en inschrijven kan tot 15 min voor de start.

lentejogging014VOORINSCHRIJVING tot 8 april

Gemak dient de mens en gezien er een volledige uitslag wordt voorzien van deze loopwedstrijden vragen wij U beleefd zeker vooraf in te schrijven voor deze Lentejogging. Uw borstnummer ligt dan klaar, even afhalen ,  betalen en U kan starten. Zeker doen. U betaalt dan slechts 4€ in plaats van 5 €. Voorinschrijven kan via http://www.ravelsejoggingclub.be/lentejogging.html . Hier vindt U ook alle info over deze wedstrijd en ons nieuw parcours. Deelnemen kost 5 €( voorinschrijvers 4 €). In ruil voor Uw borstnummer krijgt U bij aankomst een pak wafels. Douches en kleedkamers en bevoorrading zijn  er ruim voorzien en tijdens de wedstrijden is er begeleiding van de  MTB ers van Mieke Pap. Er zijn tevens prijzen voorzien voor de eerste drie lopers van elke reeks zowel voor DAMES als HEREN. De Lentejogging van KFC Flandria wordt een mooie opener van Uw nieuw Ravels  en Kempisch loopseizoen. Deze wedstrijd maakt ook deel uit van DE NOORDLOPER criterium Niet vergeten: SCHRIJF VANDAAG NOG IN en nodig al Uw loopvrienden uit om samen met U deel te nemen aan deze vernieuwde LENTEJOGGING

lentejogging027lentejogging224lentejogging226

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren