starttorun5-10Na de Start To Run sessie die in het voorjaar werd gegeven bleven de nieuwe lopers een beetje op hun honger zitten gedurende de zomer. Met de herfst die al flink is ingetreden is het nog moeilijker om individueel de sportschoenen aan te trekken en in de kou en regen toch de nodige kilometers te gaan afmalen. Daarom wil onze plaatselijke Start To Run organisatie vanaf 12 november een follow up organiseren voor de runners. Doelgroep is de grote groep mensen die al wel 4 à 5 km kunnen lopen maar dit nu willen doortrekken naar een 10 km afstand. Dit alles is altijd gemakkelijker in gezelschap in plaats van alleen gedurende de kille wintermaanden.

pdfInschrijvingsformulier

Joggen is de uithoudingssport bij uitstek. Het grote voordeel van deze gezonde en goedkope sport in openlucht is dat je overal en op elk tijdstip van de dag kan joggen.
Vergeleken met andere sporten heb je ook niet zoveel tijd nodig om een goede conditie op te bouwen. Indien je al eens geprobeerd hebt om alleen een trainingsschema af te werken en ben je daar niet in geslaagd, dan is er goed nieuws voor u.
"Start To Run" wil de motor zijn om alle joggers op een ontspannen en aangename manier gezond met hun sport te laten bezig zijn.

UURREGELING:
10 weken op dinsdag en donderdag om 19:30 uur
Geschikte kledij:
· liefst loopschoenen, geen turnpantoffels, versleten tennisschoenen, volley– of basketschoenen: dit geeft geen of onvoldoende schokdemping
· Degelijke, warme kledij aangepast aan het seizoen. Let erop dat u zich niet te warm kleedt.
· Licht regenjasje
· ! ! Fluovestje ! !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren