2382

De Garbage Run 2024 kende voor de collega’s van Joris en John, Team 2382 van Patrick Van der Wal en Niels Terhorst uit buurgemeente Poppel (vandaar nr 2382) een onverwacht en onfortuinlijk einde.

Op dag vier van de run moest hun trouwe Volvo noodgedwongen op de depannagewagen worden getakeld.

De motor van de wagen liep vast, wat het vroegtijdige einde van hun avontuur betekende. Gelukkig staan de mannen alweer bijna in de startblokken voor de volgende uitdaging in Engeland & Wales in augustus.

Dag 4: Van Hoogtepunt naar Dieptepunt

Wat begon als een veelbelovende dag, vol zonneschijn en goede moed, eindigde helaas in een deceptie voor het team. Na een ontspannen rit met hun mede-deelnemers uit Dongen, genoten Patrick en Niels van een gezamenlijke maaltijd met het hele team. De sfeer was opperbest en de laatste 100 kilometer van de dag lagen nog voor hen.

Maar toen gebeurde het ondenkbare. De Volvo gaf de geest op 60 km van de  dagfinish met amper 4 ton op de teller; het motorblok liep vast en de wagen moest worden opgegeven. Da wagen is nog wel naar de finish gesleept, over de grensovergang met Slowakije nota bene. "Einde run," reageerde een teleurgestelde Patrick. "K*t Volkswagen-blokken," voegde Niels met een lachje toe, waarmee hij de humor in de situatie probeerde te bewaren.

takel3volvo takel1volvo takel2volvo vast

Samen Sterk Verder

Hoewel het einde van de run een bittere pil was om te slikken, lieten de mannen hun hoofd niet hangen. "We verdelen ons onder de andere runners en vervolgen morgen onze weg naar de finish," aldus Patrick. Ondanks het verlies van hun voertuig, blijven de teamleden vastbesloten om de finish te bereiken. Hun Volvo zal veilig terug naar België worden gebracht, terwijl zij zelf de nacht afsluiten met een paar welverdiende biertjes.

"Team 2382 out, maar we komen sterker terug!" klinkt het strijdvaardig. Morgen is er weer een nieuwe dag en de mannen kijken ernaar uit om er het beste van te maken. "Slaap lekker en tot morgen," zo besluiten ze hun verhaal, vastberaden om de volgende uitdaging met hernieuwde energie aan te gaan.

De Volgende Uitdaging

Volgende maand staan Patrick en Niels weer aan de start van een nieuwe run in Engeland & Wales. Met de ervaring en lessen van deze run op zak, zullen ze ongetwijfeld sterker terugkomen. RAWEPO blijft de avonturen van de teamleden volgen en wenst hen veel succes in hun volgende avontuur.

Team 2382 heeft bewezen dat, ondanks tegenslagen, de echte kracht van hun team in hun doorzettingsvermogen en kameraadschap ligt. Hun avontuur in de Garbage Run 2024 mag dan vroegtijdig geëindigd zijn, hun geest en vastberadenheid blijven ongebroken.

2382 2

foto's: © Garbage Run & Patrick van der Wal

patrick nils

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren